EmediateAd

Månedsarkiv: januar 2018

mandag, januar 29, 2018

Forårets farver

Vi kan ikke kommer udenom rød og gul i denne sæson og det er netop mine yndlingsfarver så jeg klapper i mine små hænder over alle de flotte items som netop nu er på webshopperne og selvom jeg har nogle ting i rød og gul i forvejen, skal jeg helt sikkert have flere.

Taske/Gucci – sneakers/Puma – loafers/Via Vai – skjorte, buks, nederdel, poncho, bluse/American vintage – sweatshirt og tørklæde/Lala Berlin

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, januar 28, 2018

Nye sneakers

Jeg har endelig fået fingrene i det lækre Nike SF Air Force 1 som jeg har cravet siden jeg så dem hos Sara_che på Instagram og jeg eeelsker dem, luftede dem i fredags sammen med min elskede Lala Berlin sweatshirt og et par gamle Moss Copenhagen bukser.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
torsdag, januar 18, 2018

Dagens outfit

Et længeventet outfit på bloggen iført mine nye sneakers fra PUMA, ja der var forår på fusserne, mens sneen endnu lå på jorden i morges. Nederdelen er et udsalgsfund fra Moss Copenhagen, som jeg købte sidste år og strikken er fra American vintage og pt på udsalg hos Tiffany.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, januar 13, 2018

New in

Jeg har været virkelig flad den sidste måned, men kunne alligevel ikke holde mig i skindet da Butik Blossom havde sat denne ned med 40 %, elsker den jeg har i grå og vidste at denne også vil blive et hit. Elsker at putte mig i store strik og sweatshirts på arbejde og i weekenden, især når det er koldt.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, januar 12, 2018

Nye babies

Så gik der lige næsten 14 dage uden at blogge, men det er altså virkelig hårdt at starte på job igen plus at køre Johanne ind i vuggestue, men vil prøve at planlægge et par indlæg som kommer de næste dage.

Jeg bestilte for et par uger siden nye sneakers, en anden stil end jeg normalt går med og jeg har virkelig ikke fortrudt det siden, for de har faktisk været på hver dag siden jeg købte dem blandt alle de andre sneakers hos Spartoo

Jeg er faktisk faldet så meget for Adidas basserne at jeg må eje endnu et par, måske to..nu er spørgsmålet bare hvad farver jeg skal vælge, de findes blandt andet i både hvid, koral, sort, grøn og så denne fine bordeaux med glimmer.

Skriv kommentar 0 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs