Eller faktisk er det fra 2. juledag, men der er sket så meget på de her ti dage som jeg ikke har blogget. Min far blev indlagt den 23. og er det stadig og det fylder rigtigt meget. Heldigvis har han det lidt bedre, men da han er kræftsyg kan man ikke tage noget for givet. i har besøgt ham i juledagene men for nogle dage siden blev jeg syg så vi har ikke set ham siden 1. juledag og det nager mig..

Det skal ikke fylde på bloggen og har heller ikke gjort det, for det her er mit åndehul, en mulighed for at snakke om noget helt andet. Min passion og min interesse: mode og skønhed og jeg vil fortsætte så længe lysten er der. I 2018 er det 9 år siden jeg startede og siden er der kommet to børn til og derfor er tiden ikke den samme, der er også kommet lidt flere kilo på sidebenene men 2018 skal være året, hvor jeg forhåbentlig får tabt lidt kilo så jeg igen kan være tilfreds med min krop men mest af alt får noget overskud tilbage.

Tilbage til outfittet, så bare jeg min nye kjole fra ICHI som jeg købte til bare 500 kr i Frk Meyer.  Den ligner meget den Ganni har lavet og som jeg iøvrigt også har ejet, men sidder faktisk bedre. Det eneste jeg ikke brød mig om med denne, er at dens underkjole kun gik til knæet, men jeg var igang med symaskinen og har syet et langt underskørt på. Havdet sat den sammen med min Acne Dramatic strik og converse sneakers for at det ikke skulle blive alt for fint.

Tasken er julegaven fra min mand og børnene men kræver vist sit helt eget indlæg