Dagens outfit er fra i dag og taget da vi kom hjem kl 18 fra en juletur i Aalborg, August skulle give sine sutter til julemanden, ved ikke hvem der græd mest.

Jeg luftede min nye Acne strik og havde sat en lidt længere nederdel dertil som er et ældre køb fra Zara, synes det fungerede ret fint og tænker at det bliver et sikkert arbejds-outfit, for ja på mandag (!!) er jeg igen på arbejde.. fatter slet ikke hvor det år blev af, kommer til at savne min lille pige så meget og at kunne hente min store dreng tidligt i børnehave, faktisk har jeg ret mange tanker omkring det, men sådan er livet jo for mange børnefamilier.

Tilbage til fashion-delen. Det var egentlig slet ikke meningen efter KBH turen, men i dag røg der een ting på udsalg som jeg længe har haft stående som ønske og så slog jeg til, det var halv pris og jeg er helt pjattet med den, glæder mig til den kommer, så jeg kan vise jer hvad det er.