EmediateAd

Månedsarkiv: december 2017

søndag, december 31, 2017

Kokoon tilføjelse

Jeg har tilføjet endnu en Kokoon sag til garderoben, idet den fine velour/silke blazer kom på udsalg lige før jul og så røg den med hjem. Den har den flotteste farve; petrolium og det er den perfekte habitjakke som kan redde ethvert outfit. Jeg havde den faktisk på 1. juledag over en simpel t-shirt og masser af halskæder og det fungerede godt synes jeg. Den er købt hos Simonsaysshop

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, december 30, 2017

Min nye “MULLE”

Her er hun så min nye Mulberry taske, small Bayswater, den vildeste gave jeg nogensinde har fået. Jeg elsker den og ved at jeg kommer til at bruge den en hel masse.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, december 30, 2017

Dagens outfit

Eller faktisk er det fra 2. juledag, men der er sket så meget på de her ti dage som jeg ikke har blogget. Min far blev indlagt den 23. og er det stadig og det fylder rigtigt meget. Heldigvis har han det lidt bedre, men da han er kræftsyg kan man ikke tage noget for givet. i har besøgt ham i juledagene men for nogle dage siden blev jeg syg så vi har ikke set ham siden 1. juledag og det nager mig..

Det skal ikke fylde på bloggen og har heller ikke gjort det, for det her er mit åndehul, en mulighed for at snakke om noget helt andet. Min passion og min interesse: mode og skønhed og jeg vil fortsætte så længe lysten er der. I 2018 er det 9 år siden jeg startede og siden er der kommet to børn til og derfor er tiden ikke den samme, der er også kommet lidt flere kilo på sidebenene men 2018 skal være året, hvor jeg forhåbentlig får tabt lidt kilo så jeg igen kan være tilfreds med min krop men mest af alt får noget overskud tilbage.

Tilbage til outfittet, så bare jeg min nye kjole fra ICHI som jeg købte til bare 500 kr i Frk Meyer.  Den ligner meget den Ganni har lavet og som jeg iøvrigt også har ejet, men sidder faktisk bedre. Det eneste jeg ikke brød mig om med denne, er at dens underkjole kun gik til knæet, men jeg var igang med symaskinen og har syet et langt underskørt på. Havdet sat den sammen med min Acne Dramatic strik og converse sneakers for at det ikke skulle blive alt for fint.

Tasken er julegaven fra min mand og børnene men kræver vist sit helt eget indlæg

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, december 19, 2017

Dagens outfit

Outfittet er fra i lørdags, hvor jeg efter 2 dages sygdom endelig var frisk nok til at komme ud, så selvom det var lørdag, kom makeuppen på og en kjole inden vi begav os ud for at købe juletræ og lidt gaver.

Jakke/Melange deluxe – Støvler/Puma – tørklæde/Månestråle

Kjole/American vintagecardigan /Acne

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, december 18, 2017

Udsalgsjagten

Jeg er med årene blevet bedre til at have is i maven og vente til udsalg med at købe visse ting i år er der masser som jeg lurer på, når butikkerne efter jul lukker op for store besparelser.

Cardigan og jakke/American vintage – støvler fra Acne, Catapillar og AGL – Bukser fra Baum und Pferdgarten, Gestuz og Hosbjerg – t-shirt fra Baum und Pferdgarten – blazer fra Kokoon – smykker fra Maanesten – sko fra Billi Bi – Sweatshirt fra Lala Berlin

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 3123

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs