EmediateAd

Månedsarkiv: oktober 2017

tirsdag, oktober 17, 2017

Dagens outfit

Yikes det er da pludselig blevet meget koldt, så jeg iførte mig i dag min nye jakke fra Minimum som jeg har meget billigt over TS. Outfittet blev ret farverigt vejret til trods men I just felt like it 😀 Vi har nydt et par dage med farmand hjemme og han er tilbage på job i morgen mens August holder ferie resten af ugen ud. Jeg har planlagt lidt ting for ham, så han mærker at det er ferie.

Jakke/Minimumbukser/Moss Copenhagen – sweatshirt/Pierre Balmain – sneakers/adidas(lignende her) – hue/Zara (lignende her)

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, oktober 9, 2017

Nordjyllands små shoppingperler #10

Så er vi nået til 10. butik som er butik Meyer og også min egen hjembys butik. Jeg er så stolt af at vi har fået en så lækker butik i vores by og Anja har da også formået, på et år, at bygge en lækker og succesrig butik op og har nu også webshop hvor hun sælger sine lækre ting fra.

Med mærker som Ichi, Just Female, Becksöndergaard, MbyM, Minimum, Neo Noir, Shoe the bear, Stine A mm. er her noget for enhver pengepung og smag.

Frk Meyer har desuden en IG profil hvor der dagligt lægges billeder op.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, oktober 8, 2017

Dagens outfit

Et dugfrisk outfit fra i dag, hvor jeg begav mig til bagagerumsmarked i Aalborg sammen med min kusine, vi fandt ikke så meget men lidt godt til ungerne. Vejret var godt så det blev bare en strik og min skindjakke, som jeg egentlig troede var for varmt, men viste sig at være et godt valg, for det blæser en hel del.

Skindjakke/Isabel Marant – tørklæde/Månestråle – bukser/Moss Copenhagen – taske/Gucci – strik/Acne – sneakers/Adidas – solbriller/Celine

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, oktober 8, 2017

Et ønskeoutfit

Et ønskeoutfit med masser af blandede farver og jeg eeeeeelsker det, hvem siger at efteråret og vinteren skal være grå og sort og kedelig. Nu er problemet bare..jeg vil have det hele.

Jakke fra Minimum, loafers fra Billi bi, Bukser fra Gestuz, strik fra Acne, taske fra Gucci, hue fra Acne, armbånd fra Marlene Juhl Jørgensen

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, oktober 6, 2017

Nordjyllands små shoppingperler #9

Anden butik i Aalborg som er blandt shoppingperlerne er Joan Kyneb. Joan som er indehaver har et mål om at skabe en smuk butik med unikke mærker som du ikke finder andre steder i Aalborg og da jeg går rundt derinde, finde jeg da også en del mærker som jeg selv jeg, en hardcore shopaholic, ikke har set før, såsom Noella, Anine Bing, Karmamia, Number nine, Karen by Simonsen, Rabens Saloner, Catwalk Junkie osv.

Da jeg træder ind i butikken, bliver jeg mødt af Joan selv og hendes smukke datter som også står fast i butikken og de er altid gode for en sludder, hvilket jeg sætter stor pris på. Joan er dygtig og har stor erfaring indenfor mode branchen og det emmer butikken også af. Butikken har en fin IG profil hvor de dagligt lægger billeder op af outfits og deres lækre varer.

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs