Jeg har jo fulgt med i Nunoos store succes men har endnu haft et køb til gode indtil i mandags, hvor jeg endte med at snuppe den lækre rygsæk med hjem. Jeg er pjattet med lækre skind og de mange muligheder i den taske og den passer perfekt til mine behov. Tænker at det er den perfekte taske til en tur med ungerne idet den kan rumme min tegnebog, nøgler og desuden en ble osv. Jeg oplever at jeg selv med en crossover tasken nogen kæmper med at den sidder i vejen når jeg bærer et barn på armen og har en anden i hånden og derfor er det perfekt at denne kan slynges på skuldrene og jeg dermed har begge hænder fri.

Prisen på 1300 er desuden helt rimelig synes jeg, så jeg kunne ikke modstå. Hvis du ligesom jeg er forelsket, kan den erhverves hos Tiffany i Hjørring ved at ringe 88 44 30 38 eller på deres webshop lige her