Jeg er rigtigt glad for at handle på diverse webshops udenlandske som danske såsom, Netaporter og Youheshe. Sidstnævnte har jo dog fysisk butik, men i Kbh hvor jeg ikke kommer så ofte. Det er fantastisk at få en fintindpakket kasse indeholdende noget nyt og lækkert, men en shoppetur i en fysisk butik er nu også helt fantastisk og vi nordjyder behøver altså ikke at tage helt til KBH for at finde lækre butikker med specialmærker og samtidig få en god kundeservice. Derfor vil jeg sætte fokus på de gode nordjyske butikker som jeg finder interessante og hvor netop kvalitet af indhold men også kundeservice er i højsædet,

Vi starter med Blokhus som huser ikke mindre end to lækre butikker deriblandt Kalstrup som forhandler mærker som Rabens saloner, Kokoon, Stine Goya, MDK mm til kvinden men også blandt andet Ralph Lauren til manden.

Jeg træder ind i butikken i tirsdags og bliver lidt skuffet, bliver ikke desværre ikke mødt af butikkens to indehavere og det personale jeg har mødt før, som ellers er meget kundevenlige og søde, men af to unge piger. Jeg er nødt til at nævne det fordi det netop er noget jeg vægter højt også fordi jeg selv har stået i butik. Et venligt smil og hej og måske en lille hilsen om at man skal sige til hvis der bliver brug for hjælp.

Jeg er ikke begejstret for deres imødekommenhed eller manglen på samme, den mangler ellers ikke normalt alle de gange jeg har været i butikken. Når det så er sagt så er varerne tip top og udvalget huser mange af mine egne yndlingsmærker og jeg forelskede mig også i flere ting som også ses på billederne, blandt andet Kokoon skjorten Bianca i bordeaux, den røde og sorte jakke fra Rabens Saloner og støvlerne fra Shoe The bear. Min mand sværger til Ralph Lauren og elsker derfor at komme til Blokhus og snuse her. Det er altså ikke sidste gang vi kommer her.

Kalstrup har iøvrigt en hel overetage med interiør, hvor man (også) kunne bruge en mindre formue. For jer der ikke skal til Blokhus any time soon så har de webshop du kan besøge lige her

Sofie Schnoor støvler

Kokoon skjorte

Rabens Saloner strik

Shoe The bear støvler

Rabens Saloner jakke

Masser af sko

Tasker i massevis blandt andet fra Campomaggi

smukke kimonos fra Sissel Edelbo

denne strik MÅ jeg bare eje fra Rabens Saloner