Igår tog jeg turen til Hjørring for at besøge søsteren til en af mine absolut yndlingsbutikker i Aalborg, nemlig Tiffany. Butikken bestyres af søde Tina som I måske kender fra Aalborg butikken, hvor hun har ekspederet i flere år. Med mærker som American Vintage, Rabens Saloner, Nunoo, Kokoon og Ganni rammer hun plet lige i Katjas hjerte og derfor brugte jeg da også en del tid derinde hvor jeg faldt for mange lækre ting.

Tiffany har, som I måske også ved, webshop hvor de sælger en del af de samme ting som fåes i butikkerne og så har de deres eget mærke med lækkert basistøj til gode penge, som jeg igennem årene har været stor fan af. Igår var da heller ingen undtagelse og jeg skal nok vise jer hvad jeg kom hjem med i et andet indlæg.

I kan følge Tiffany Hjørring på IG lige her hvor de stort set hver dag lægger fine billeder op af deres lækre sager og desuden fine outfit-posts