Køkkenet er absolut mit domæne herhjemme, mest fordi min mand altid er sent hjemme og IKKE har lært at lave mad. Jeg er IKKE altid fan af at det hænger på mig, men sådan er det nu engang og efter at vi har fået børn, skal der varm mad på bordet, ihvertfald 5 gange om dagen. Da jeg var yngre gik jeg ikke så meget op i skulle have fine produkter til køkkenet, men efter at jeg blevet ældre, kan jeg sagtens se glæden i at købe kvalitets-køkkensager. Har faktisk lige fået nye tallerkener og nu til jul ønsker jeg mig nye knive, da dem vi har, ikke fungerer optimalt mere.

Jeg har i den forbindelse været en virtuel tur forbi Amager Isenkram, som navnet antyder er beliggende på Amager med hele 3 fysiske butikker og et fjernlager udover webshoppen, hvor vi andre, der bor langt derfra, kan shoppe. På webshoppen har jeg blandt varer som el-artikler, værktøj, lamper og indretning osv fundet et udvalg af Global knive, som vist må være knivenes Rolls Royce og de er endda på tilbud på Amager Isenkram lige nu. Udover knivene fører de mærker som Lyngby, Eva Solo, Kay Bojesen, OBH og Raadvad m fl.

Webshoppen har gratis fragt hvis du køber for 500 kr eller over, hurtig levering og 14 dages returret.

indlægget er lavet i samarbejde med Amager Isenkram