EmediateAd

Månedsarkiv: september 2017

torsdag, september 28, 2017

Nunoo LOVE

Jeg har jo fulgt med i Nunoos store succes men har endnu haft et køb til gode indtil i mandags, hvor jeg endte med at snuppe den lækre rygsæk med hjem. Jeg er pjattet med lækre skind og de mange muligheder i den taske og den passer perfekt til mine behov. Tænker at det er den perfekte taske til en tur med ungerne idet den kan rumme min tegnebog, nøgler og desuden en ble osv. Jeg oplever at jeg selv med en crossover tasken nogen kæmper med at den sidder i vejen når jeg bærer et barn på armen og har en anden i hånden og derfor er det perfekt at denne kan slynges på skuldrene og jeg dermed har begge hænder fri.

Prisen på 1300 er desuden helt rimelig synes jeg, så jeg kunne ikke modstå. Hvis du ligesom jeg er forelsket, kan den erhverves hos Tiffany i Hjørring ved at ringe 88 44 30 38 eller på deres webshop lige her

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, september 27, 2017

Tiffanys lækkerheder

Jeg kom hjem med lidt fra mit besøg i Tiffany i Hjørring, nemlig to kjoler fra deres eget mærke. Jeg faldt pladask for dem efter at have prøvet dem på og ved at de bliver et hit både med strømpebukser og støvler og bukser og sneakers og så med en store cardigan og tørklæde til og til en pris på kun 450 kr er et HIT.

De er ikke på webshoppen men du kan ringe til Tiffany i Aalborg på 98123038 eller Tiffany i Hjørring på 88 44 30 38 og så hjælper de dig gerne (den brune er dog udsolgt i Hjørring)

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, september 26, 2017

Dagens outfit

Jeg havde klædt mig liiidt for varmt på igår da jeg kørte til Hjørring, men kunne bare ikke vente på at bære den lækre strik fra American vintage som jeg købte for et par måneder siden. (se den her i rødbrun) ELSKER ELSKER ELSKER den, den er fantastisk blød og elastisk. Resten af tøjet kender I vist efterhånden, støvlerne fra Acne har jeg glædet mig til hive frem, elsker de støvler og drømmer om dem i andre farver.

I dagens anledning havde jeg også en special gueststar med, nemlig August som nu er 3 1/2 år, forstår slet ikke at han nu er så stor, men nyder også at han kan så mange ting, især nu hvor Johanne også er her.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, september 26, 2017

Nordjyllands shoppingperler #7

Igår tog jeg turen til Hjørring for at besøge søsteren til en af mine absolut yndlingsbutikker i Aalborg, nemlig Tiffany. Butikken bestyres af søde Tina som I måske kender fra Aalborg butikken, hvor hun har ekspederet i flere år. Med mærker som American Vintage, Rabens Saloner, Nunoo, Kokoon og Ganni rammer hun plet lige i Katjas hjerte og derfor brugte jeg da også en del tid derinde hvor jeg faldt for mange lækre ting.

Tiffany har, som I måske også ved, webshop hvor de sælger en del af de samme ting som fåes i butikkerne og så har de deres eget mærke med lækkert basistøj til gode penge, som jeg igennem årene har været stor fan af. Igår var da heller ingen undtagelse og jeg skal nok vise jer hvad jeg kom hjem med i et andet indlæg.

I kan følge Tiffany Hjørring på IG lige her hvor de stort set hver dag lægger fine billeder op af deres lækre sager og desuden fine outfit-posts

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, september 24, 2017

Dagens outfit

Så er der outfit med en jakke jeg vist ikke har vist jer på bloggen, nemlig en lækker lang dynesag fra Mads Nørgaard som jeg købte tilbage i foråret. Jeg bar den forleden hvor jeg også havde en af mine elskede Kokoon skjorter på. Elsker bare de skjorter som er fine til hverdag og fest. Til slut min fine nye Becksöndergaard taske som jeg allerede har brugt en del, siden jeg fik den.

Jeg har brugt søndagen på at gøre rent og løbet en lille tur, i denne barsel er der slet ikke blevet dyrket så meget motion som sidste og det ærger mig, så nu er spurten sat ind med at fjerne lidt kilo inden jobstart i december.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 512345

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs