EmediateAd

Månedsarkiv: august 2017

lørdag, august 19, 2017

Kokoon forelskelser

Kokoon er blevet et mærke som jeg virkelig har fået øjnene op for den sidste tid og her er mine favoritter pt. Faktisk overvejer jeg om Kokoon er mærket hvorfra jeg skal eje mit første sæt.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, august 18, 2017

De STØRSTE røde drømme

To af de materialistiske største drømme pt er selvfølgelig røde fordi det er min absolutte yndlingsfarve. Tørklædet er det store og jeg ejer i forvejen et gråt som egentlig har lagt hen i lang tid, men de sidste uger har jeg pludselig fundet rigtigt megen brug i det og ved at jeg vil gøre det hele efteråret og vinteren.

Tasken er bare….åh jeg elsker den, har to andre Gucci tasker og jeg knuselsker dem!! denne er lidt større og kan gøre ethvert outfittet lækkert!!

hvad drømmer I om?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
torsdag, august 17, 2017

Dagens outfit

Et outfit hvor jeg indviede den nye bluse fra American vintage og de lækre sneakers fra Stine Goya, er pjattet med begge dele og ved at de blevet frem mange gange henover den kommende tid.

Vi er ramt af sygdom big time herhjemme og efter en uge hvor August var syg, er Johanne blevet ramt og det har desværre også betydet at vores tur til Mallorca er aflyst, hold nu op hvor var vi kede af det igår selvom det er den helt rigtige beslutning eftersom vi måtte en tur til lægevagten med Johanne i nat, da hun blev rigtig dårlig. Nu krydser vi bare fingre for at det snart vender og vi kan nyde den sidste uge af mandens ferie UDEN sygdom.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
onsdag, august 16, 2017

Dagens outfit

Outfittet er fra i mandags hvor vi havde alle bedsterne med i zoo og heldigvis var vejret med os. Kjolen er en stor favorit og selvfølgelig fra American vintage, resten kender I vist 🙂

Skriv kommentar 1 Kommentar
tirsdag, august 15, 2017

Nyt fra American Vintage

Mens der stadig var godt udsalg på American vintages egen webshop, hapsede jeg lidt flere gode sager og de kom med posten mandag:

  1. Blå Landway bluse som var den eneste der ikke var sat ned, fåes lige her

2. Albaville kjole i det lækreste bløde tynde strik, fåes lige her

3. Hvid Albaville bluse fåes lige

4. Endnu et eksemplar af den lækre strik Hanapark som jeg allerede ejer i rødbrun, fåes lige her

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 3123

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs