Som en nyt tiltag til bloggen vil jeg i nogle indlæg besøge en række moderigtige piger og I får et indblik i deres alt for lækre garderober, så stay tuned. Vi starter med min egen. Jeg har taget udgangspunkt i de mange fine serie som ses i modebladene, hvor de besøger kvinder og stiller dem nogle spørgsmål og derfor får deres syn på moden og et kig på lækkert tøj, smykker osv.

Hvad kendetegner min stil?

Min stil er casual med et twist af girly i form af smykker. Jeg elsker farver og at mikse stilarter.

Mine tasker: Proenza schouler – Lala Berlin – Gucci

Hvad er dine yndlingsmærker og shops?

Jeg elsker American Vintage, Aiayu, Rabens Saloner, Kokoon, Lala Berlin, men highstreetmærker som Zara og Asos har jeg også en stor forkærlighed for og hos begge webshops ynder jeg at købe mine basissager. Jeg køber mange af mine dyrere ting på Trendsales, hvorved jeg sparer en masse penge ofte får fat i noget som ellers er udsolgt. Mine yngslings-fysiske butikker er Tiffany i Aalborg, her kan jeg altid finde noget.

Jakke fra Rabens Saloner som jeg endnu ikke har fået i brug men glæder mig til at bruge til efteråret. Tørklæde fra Lala Berlin, skjorte fra Kokoon og halskæde fra Stine A

 

Til hverdag er det flade sneakers og til fest gerne en støvle eller et par lækre heels, som her fra Yvonne Kone og Nature

Mit bedste beauty-køb?

Min BB creme fra Vichy elsker jeg og den er fast i min makeuppung, den giver mig lidt farve og en ensartet overflade uden at jeg føler mig malet.

Hvad har jeg meget af i mit klædeskab?

Jeg har rigtigt mange jakker og lækre strik og så selvfølgelig smykker, især fra Stine A som de fleste af mine læsere vist godt ved.

mine mange jakker fra blandt andet Baum und Pferdgarten, Ganni, Isabel Marant, Heartmade, Lovechild1979, Asos og Rabens Saloner

Jeg elsker alle mine strik og har denne fra Aiayu i 5 farver, her tilsat halskæde fra Stine A

Hva er dit kæreste eje?

Udover min vielsesring og ringen som jeg fik af min mand da jeg fødte August, er det nok min skindjakke fra Isabel Marant. Faktisk har jeg flere, blandt andet også mit cashmere tørklæde fra Månestråle og mit nye ur fra min mand fra Michael Kors

Hvad er et sikkert sæt for dig?

Et par bløde bukser som dem her fra Moss Copenhagen, en løs sweatshirt, bluse eller skjorte som her fra Kokoon, sneakers til hverdag og heels til fest

Hvad er dit bedste køb?

Den lækre velour dunjakke fra Rabens Saloner må blive det næste køb