Hvis der er en boligbutik jeg elsker at have i dobbelt A, så er det Kalejdoskop, det er som at træde ind i et sandt boligparadis når du først går ind i den butik og jeg kunne bruge “rejti” mange penge derinde, meeen hvis jeg nu skal være praktisk og totalt kedelig så må jeg nøjes med noget, som vi virkelig trænger til herhjemme, nemlig dækservietter, fordi vi ikke har dug på bordet. Jeg har derfor her til aften været en tur forbi deres webshop og drømt og surfet lidt rundt. Jeg er faldet over de smukke og lidt atypiske Lind DNA dækkeservietter som er tilpas smukke at se på, men samtidig totalt praktiske idet de er lavet af genbrugslæder og derfor slidstærke og vandafvisende og nemt kan gøres rent med en våd klud eller vinduesspray.

For jer der ikke bor tæt på Aalborg, er der stadig mulighed for at shoppe blandt Kalejdoskops kæmpemæssige udvalg af überlækre boligvarer og det til fragtpris på kun 39 kr hvis du handler under 400 kr og fragtfrit hvis beløbet er herover.

Men men men HVIS I alligevel skal en tur ud i det blå her i ferien, så gør jer selv den tjeneste at slå en smut forbi deres fysiske butik, jeg lover at I ikke bliver skuffede.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Kalejdoskop