EmediateAd

Månedsarkiv: juli 2017

tirsdag, juli 25, 2017

Dagens efterårs outfit (gyldent brunt)

Vi kan ikke komme udenom den gylden brune nuance i denne sæson og velour er stadig et hit både på tøj og sko. Jeg har tilføjet items i mit ønskeoutfit som jeg skal erhverve mig i den kommende sæson. Jeg mangler ikke jakker men der står SÅ meget KATJA på den jakke fra Rabens Saloner jakke og håber at den er lige så pæn på som på billedet.

Strikken er fra American Vintage og lang som en kjole og med lommer. Sneakersene fra Stine Goya er netop forudbestilt og skulle komme omkring den 1. august.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, juli 24, 2017

Et konstant projekt

Jeg er konstant igang med at tilføje mere farve og mønstre i garderoben, men efter at have brugt alt for meget sort, hvidt og gråt er det en proces som tager lang tid. Jeg har derfor bestemt mig for at de næste items som jeg tilføjer skal være med farve og skal være efterårssager

Jeg har allerede udset mig en jakke, et par sko og en strik, som jeg viser snarest på bloggen.

Efter at min blog har været nede, har jeg haft en fornyet lyst til at blogge og vil gøre mere ud af det, så vil høre jer læsere hvad I gerne vil se mere af?

Skriv kommentar 4 Kommentarer
lørdag, juli 22, 2017

Dagens outfit

Same but different, derfor var gårsdagens outfit næsten det samme som det jeg viste for nogle dage siden, skjorten er nemlig samme model som den lyseblå og købte den torsdag af en fellowblogger. Jeg havde mit ældsteguld med i biografen for første gang og det var en stor succes.

Bukser/Moss Copenhagen – sneakers/Adidas – skjorte/Kokoon – taske/Gucci

Skriv kommentar 2 Kommentarer
lørdag, juli 15, 2017

Dagens ønskeoutfit

Der lander flere og flere efterårs varer i butikkerne og jeg har forelsket mig i dette outfit som indeholder ene af de nye ting. Hvem siger at efteråret skal bestå af sort og grå..ikke mig, er vild med at der er så mange farver i efterårs og vinterpaletten denne gang.

Sneakers/Sofie Schnoort-shirt/Isabel Marant leggins/Designers Remixcardigan/Acne

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, juli 14, 2017

Dagens outfit

Jep så er der igen outfit på bloggen..et dugfrisk af slagsen. Fik manden til at skyde det da han kom hjem fra job. Modsat så mange andre, så har vi endnu ikke ferie, eller det vil sige, jeg er hjemme på barsel, men manden min må vente tre uger endnu. Jeg har dog begge børn hjemme de næste uger, så der bliver run på med glad baby som ikke sover meget i løbet af dagen og en 3 årig som gerne vil lege med mor hele tiden. Oh well, jeg klager ikke, elsker at være mor til to.

Det manglende sommervejr tillader at jeg får brugt mine elskede Kokoon skjorter og outfittet her er et sikkert sæt i min verden.

Bukser/Moss Copenhagensneakers/Adidas Skjorte/Kokoontaske/Proenza Schouler solbriller/Celine

Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs