EmediateAd

Månedsarkiv: juni 2017

onsdag, juni 28, 2017

Sommer-udsalgskøb 2017

Jeg har igen fået gjort mig nogle gode udsalgskøb og glæder mig til at vise dem frem henover et par indlæg. Faktisk har jeg allerede vist det første i indlægget med Lala Berlin sweatshirten, nemlig de lækre Rika strikleggins. De næste tre her er fra American Vintage, et mærke som jeg efterhånden ejer rigtigt meget fra. Jeg havde faktisk lagt meget mere i indkøbskurven men måtte begrænse mig . Jeg elsker American vintages design og snit og ikke mindst deres farver.

1. er den koksgrå kjole i midilængde, tænker at den er fin nu med bare ben og sandaler og senere med strømperbukser, støvler og en cardigan

2. er den smukkeste røde oversized t-shirt som bare er så flot i farve og snit

3. er den smukke stribede bluse som jeg allerede ejer i rød/hvid og jeg er meget glad for

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, juni 23, 2017

Et ønskeoutfit: all blues

Jeg har virkelig udviklet en kærlighed, hen over de sidste år, for farven blå som også kan sættes sammen med mange lækre farver, en fin og blødere farve i forår og sommer end sort. Derfor er ønskeoutfittet i ene blå toner.. Et outfit som ville gøre sig godt til det vejr vi har lige og som ikke lige indbyder til sandaler og bare ben ihvertfald ikke for en frossenpind som jeg. Desuden skriger outfittet så meget Katja at det bare måtte på bloggen, for jeg må jo indrømme at et leggins, skjorte og sneakers look tilsat en skindjakke bare altid er et sikkert valg for mig.

Jeg elsker skindjakker, har allerede en del, men kunne virkelig godt bruge en ruskinds-version og fordi jeg elsker MDK’s versioner, så er jeg ret forelsket i den på collagen, som er i den lækre marineblå. Som jeg skrev på det tidligere indlæg, er jeg ret pjattet med skjorter pt og er derfor faldet pladask for denne fra Toteme som for mig er et hidtil ukendt mærke men ikke desto mindre meget interessant. Elsker det grafiske print og det løse snit som vil gøre sig godt til de lækre bikerleggins i jeans-look fra Espritsom jeg bare må eje til den nette sum af 239 kr. Armbåndet fra Stine A fik jeg af min kære mand og børn i morsdagsgave og har haft det på hver dag siden jeg fik det. Sidst men ikke mindst har jeg anskaffet mig endnu et par Adidas sneakers, denne gang i en hel hvid version men igen med plateausål, som I ved at jeg elsker.

Er I lige så vild med blå, som jeg er ?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, juni 23, 2017

3 af den samme

Jer der har fulgt mig længe, ved at når jeg forelsker mig i noget, at jeg så ikke er bange for at købe den samme style i andre farver og det er hvad der er sket med Bianca skjorten fra Kokoon. Den überlækre silkeskjorte kan styles både til fest og hverdag og jeg elsker snit og de lækre farver den fåes. Faktisk overvejer jeg endnu en farve, nemlig denne.

Det er en dyrere skjorte fordi den er af ren silke, men jeg har været heldig at finde dem på Trendsales og eller udsalg.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
torsdag, juni 22, 2017

Match made in heaven (med fødselsdagsgave og udsalgskøb

Jeg har lavet endnu et match made in heaven indlæg, denne gang indeholdende min fødselsdagsgave fra mand og børn, nemlig et nyt lækkert ur, denne gang fra Michael Kors. Det er egentligt et herreur, men jeg elsker ure der fylder på armen og mikset mellem sølv og guld. Sweatshirten er som jeg skrev på tidligere indlæg, mit nye kæreste eje og så kom bukserne fra Rika ind af døren. Jeg har kigget på dem siden de kom på webshoppen og har kun ventet på at de skulle komme på udsalg.. De blev klikket hjem da de blev sat ned med 50 %, de skal så meget luftes til efteråret.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, juni 21, 2017

(Gårs)dagens fødselsdagsoutfit

Igår var det igen den 20. juni..min fødselsdag og jeg tilbragte den i det bedste selskab med blandt min kusine, turen gik til Blokhus på cafe til frokost mens lille J blev passet og A var i bh. Vejret var dejligt omend lidt blæsende men vi fik det bedste ud af det og nød en lille gåtur og snusning i Blokhus to lækre butikker, by Kalstrup og Karina Degn. Vender snart tilbage med indlæg med billeder fra butikkerne.

Sweatshirten er ny, nemlig den hypede Lala Berlin bandit, som jeg er glad for at jeg fik fingrene i inden den blev totalt udsolgt. Jeg freaking ELSKER den, snittet, printet, stoffet, you name it, den skiller jeg mig ALDRIG af med. Jeg havde parret den med items som jeg elsker pt, blandt Billi loafers’ene som deler vandene. Jeg elsker mine og de er fantastiske at have på.

Bukser/Moss Copenhagensko/Billi Bi – sweatshirt/Lala Berlin – taske/Gucci – solbriller/Celine

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs