EmediateAd

Månedsarkiv: maj 2017

onsdag, maj 31, 2017

ET bolig-musthave i den kommende sæson

Indimellem må der investeres i andet end lækkert tøj, smykker osv og lidt i boligen, som gør livet endnu bedre for os i vores dejlige hus. Her lidt over 3 år efter at vi flyttede, er vi blevet klogere omkring retning af værelser ift sol og store vinduer. I sommerhalvåret og faktisk også om vinteren når solen er fremme, kan det nemlig til tider være ulideligt at være i vores stue, fordi der er så varmt og vi har derfor enten rendt nærmest uden tøj eller simpelthen måtte trække ind i soveværelset eller andre rum.

For nogle måneder siden gik vi derfor igang med at undersøge muligeden for at få fat noget afskærmning op på de store vinduer, flere muligheder blev undersøgt og vi var ret enige om at det skulle være hvor vi havde muligheden for at få lyset frem igen, dvs film var udelukket. Min kære mand researchede derfor lidt på nettet og fandt firmaet Intermakiser.dk som er beliggende helt nede i Rødekro og netop har specialiseret sig i at lave markiser og solafskærmninger til private og erhverv. Der gik ikke mange dage fra at vi havde kontakt til firmaet, før de kørte helt op til os i det mørke nord for at kigge på huset. Vi blev mødt af et yderst kompetent og meget venlig mand som hurtigt overbeviste os om dette var det rigtige valg. Knap en måned efter var de her igen og denne gang medbragte de to fine solafskærmninger i en farve som passer perfekt til vores vinduer og resten af huset og har en meget diskret ramme. Et par timer tog det inden det var sat op og de var videre til næste opgave. Efterfølgende havde vi besøg af Grønborg El– et lokalt firma til at klare el-installationerne, som er lavet så flot og på ingen måde ødelægger det fine arbejde, der er lavet af folkene fra Inter-markiser.

Jeg siger jer, alle med nye tætte huse med store vinduer, gør jer den tjeneste at invester i det samme, det har gjort så stor en forskel og vi har allerede brugt det flere gange de varme dage vi har haft de sidste dage. Det smarte ved denne løsning er, at man ikke kan se stuen udefra, men omvendt kan vi se ud indefra og varmen og lyset er langt mere udholdelig uden at vi sidder herinde i mørke.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, maj 24, 2017

Igang igen..

Jeg er nu 10 uger efter fødslen af min datter så småt igang med at komme bare en lille smule i form igen, men det trækker tænder ud, fordi det var en meget hård graviditet med mange gener iform af smerter og plukveer og derfor kunne jeg nærmest ikke engang gå en tur det sidste halve år. Jeg nyder derfor at jeg endelig har fået min krop igen, men det kan også mærkes at jeg starter helt fra nul denne gang i forhold til sidste gang hvor jeg var vant til lange gåture med Anton. Heldigvis har jeg jo vejret med mig idet vi er midt i foråret og jeg har da også allerede været afsted et par gange på nogle småture dog med pauser hvor jeg har måtte ned og gå.

Som den mode-elsker jeg er, så løber jeg heller ikke i hvad som helst, ikke at jeg nødvendigvis går efter det dyre, men jeg vil gerne have noget lækkert, gerne med noget fedt print og selvfølgeligt vigtigst af alt, så noget der er funktionelt og dermed ikke gnaver eller sidder træls når man løber.

Jeg har en del farvestrålende løbetøj fra forskellige mærker og mine løbesko er endda pink og jeg er derfor lidt på jagt efter noget mere neutralt af slagsen når humøret er til det. Bukserne fra Zalando skal klart være sorte men kan godt lide at dem på collagen jeg har lavet, har lidt grå/hvidt print på, for ikke at de bliver alt for plain. Bukserne skal desuden være højtaljede og helst have snørre i livet så de ikke glider ned under min mummy-tummy under løb. Sneakersene er i modsætning til dem jeg har i forvejen helt nedtonede og henvender sig til mig, den ikke rutinerede løber.Den funktionelle hættetrøje fra from Engelbert Strauss er i et lækkert åndbart, elastisk og hurtigttørrende stof og jeg vil bruge den både når jeg løber, men også på en gåtur med Anton, jeg kan godt lide detaljen med at den går længere ned over numsen og fåes desuden i mange andre farver.

Sidst men ikke mindst er sportstasken fra Lala Berlin, bare fordi det ikke altid behøver at være fra de gængse sportsmærker, har dem faktisk allerede og bruger den både som træningstaske men også som pusletaske.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, maj 23, 2017

basis på budget

Jeg er ikke bange for at bruge lidt ekstra penge på tøj, men på mit basis vil jeg helst ikke bruge for mange penge. Derfor er jeg kæmpe fan af Tiffanys egen linje, fordi de netop laver fine basissager, såsom bluser, toppe, kjoler, nederdele osv som ikke koster alverden men alligevel kan dresses op og med de rette accessories ligne en hel million (næsten, he he)

I dag var jeg en smut netop forbi min yndlings-Aalborg butik Tiffany og ikke tomhændet hjem: Skjortekjolen har jeg sendt lange blikke efter, efter at jeg så den på deres IG profil og til 500 kr, er den et rigtigt godt køb både nu med sandaler og bare ben men også til efterår og vinter med tykke strømpebukser, støvler og en cardigan. Et ekstra plus i min verden er at den har lommer, du finder den her. Blusen er ny i butikken og er superlækker og loose i snittet og har runde kanter, Jeg tænker at det er den perfekte sommerbluse og glæder mig til at indvie den i weekenden, hvor sommeren kommer igen. Jeg har fået den i rosa, men fåes også i hvid (pt ikke på webshoppen, men det kommer den i morgen onsdag)

Du kan faktisk se begge sager på på min Instagram-profil; Kasiapeder

Skriv kommentar 1 Kommentar
tirsdag, maj 23, 2017

That Kenzo dress

Jeg har forelsket mig hovedkulds i den smukke kjole fra Kenzo jeg ved at jeg vil elske at tulle rundt til flade sandaler herhjemme eller til fest med høje hæle. Desværre er den alt for dyr til min pengepung pt, meen man har lov til at drømme..

Kenzo kjoleSofie Schnoor sandalerGucci taskeStine A vedhæng

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, maj 16, 2017

Et ønskeoutfit

Jeg har forelsket mig hovedkulds i de lækre velour sneakers slipon fra Billi bi og jeg så et lækkert billede af dem på hos Boozts Instagram-side og derudfra er outfitcollagen bygget op, hope you like:

Jakke/Isabel Marant – vedhæng/Stine A jeggins/ZaraNederdel/Minimumsneakers/Billi bitaske/Proenza Schoulersweatshirt/Rika

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs