EmediateAd

Månedsarkiv: maj 2017

tirsdag, maj 23, 2017

basis på budget

Jeg er ikke bange for at bruge lidt ekstra penge på tøj, men på mit basis vil jeg helst ikke bruge for mange penge. Derfor er jeg kæmpe fan af Tiffanys egen linje, fordi de netop laver fine basissager, såsom bluser, toppe, kjoler, nederdele osv som ikke koster alverden men alligevel kan dresses op og med de rette accessories ligne en hel million (næsten, he he)

I dag var jeg en smut netop forbi min yndlings-Aalborg butik Tiffany og ikke tomhændet hjem: Skjortekjolen har jeg sendt lange blikke efter, efter at jeg så den på deres IG profil og til 500 kr, er den et rigtigt godt køb både nu med sandaler og bare ben men også til efterår og vinter med tykke strømpebukser, støvler og en cardigan. Et ekstra plus i min verden er at den har lommer, du finder den her. Blusen er ny i butikken og er superlækker og loose i snittet og har runde kanter, Jeg tænker at det er den perfekte sommerbluse og glæder mig til at indvie den i weekenden, hvor sommeren kommer igen. Jeg har fået den i rosa, men fåes også i hvid (pt ikke på webshoppen, men det kommer den i morgen onsdag)

Du kan faktisk se begge sager på på min Instagram-profil; Kasiapeder

Skriv kommentar 1 Kommentar
tirsdag, maj 23, 2017

That Kenzo dress

Jeg har forelsket mig hovedkulds i den smukke kjole fra Kenzo jeg ved at jeg vil elske at tulle rundt til flade sandaler herhjemme eller til fest med høje hæle. Desværre er den alt for dyr til min pengepung pt, meen man har lov til at drømme..

Kenzo kjoleSofie Schnoor sandalerGucci taskeStine A vedhæng

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, maj 16, 2017

Et ønskeoutfit

Jeg har forelsket mig hovedkulds i de lækre velour sneakers slipon fra Billi bi og jeg så et lækkert billede af dem på hos Boozts Instagram-side og derudfra er outfitcollagen bygget op, hope you like:

Jakke/Isabel Marant – vedhæng/Stine A - jeggins/ZaraNederdel/Minimumsneakers/Billi bitaske/Proenza Schoulersweatshirt/Rika

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, maj 9, 2017

Kenzo baby..igen

Jer som har fulgt mig længe ved at jeg elsker elsker elsker espadrillers og især fra det lækre mærke Kenzo har jeg en del efterhånden. For nylig købte jeg et par som tildels også er et par sneakers og dem har jeg allerede brugt en hel del.. VED at jeg slet ikke er færdig med at udvide samlingen og de næste skal klart være dem her i guld som ville pifte ethvert sort outfit op men også være mega fede til et med spræl på farverne og mønstrene.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, maj 9, 2017

The perfect match

Som jeg hintede om på IG, så har jeg fået nye prinsesse-heels som er helt fantatiske at have på.. Samtidig kom der en fin t-shirt ind af døren som jeg har bestilt til knap 150 kr på Asos og straks øjnede jeg et fint match i de to items. Elsker at mikse stilarter og her er et godt bud. Det rå i t-shirten bliver pludselig mere spiseligt for mig med de meget feminine heels.

T-shirten er desværre udsolgt lige nu, men hold øje for måske kommer den igen og de smukke heels kan du købe lige her

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs