EmediateAd

Månedsarkiv: april 2017

fredag, april 21, 2017

Velkommen til….

…endnu en Gucci taske. Er hun ikke smuk? Jeg har jo efterhånden vist outfitcollager med tasken her nogle gange alt imens jeg har drømt og så sparet lidt sammen når det har været muligt. Planen var at hun skulle blive min til min fødselsdag til juni, men takket være en sød følger på IG, kunne hun blive min allerede nu, for jeg var nemlig heldig at hende her solgte sin til en rigtig god pris! Hun blev indviet allerede i dag og skal i brug allerede i morgen igen, hvor den står på tøsebrunch i Aalborg, da min kusine fejrer sin fødselsdag på Søgaards bryghus.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, april 19, 2017

Sweatshirt outfits på en helt ny måde

Som jeg skrev om i et tidligere indlæg, så er jeg vild efter at prøve at mikse en simpel sweatshirt med en kort nederdel og sneakers og jeg købte igår en ny sweatshirt og en kort nederdel på budget, nemlig fra Weekday og Moss Copenhagen.. Min datter er dog knap så medgørlig i disse dage så indtil der kommer outfit post fra mig, får I lige et inspirationsbillede.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, april 18, 2017

Casual classic

Som jer der har fulgt mig i lang tid, ved så er min stil meget casual og jeg elsker at mikse sweatpants med heels eller stilletter eller en kjole med simple sneakers. Nok meget fordi jeg til daglig arbejder som pædagog på en skole og der bliver gået mange skridt i løbet af en dag, men også fordi jeg nu er mor til to og her er det ikke særlig praktisk med høje stilletter eller støvler ihvertfald ikke til hverdag 🙂 Jeg kan nu godt lide at have hæle på, når vi skal noget lidt ekstra og derfor har jeg forelsket mig head over heels i de her ikke alt for høje støvler i leopard, for hvem elsker ikke leopard, jeg gør ihvertfald og så er jeg vilde med de spidse snuder på dem. Støvlerne er fra Marc Jacobs og jeg er inde på webshoppen hver dag for liige at kigge og beundre dem lidt.

Tasken fra Gucci ville gøre sig fantastisk som accessorie til dette outfit, som netop er klassisk men casual, just the way I like it. Elsker trenden med at parre en kort nederdel med en længere oversized sweatshirt i foråret med strømpebukser og til sommer med bare ben. Fordi det netop med støvlerne ville være et outfit, som jeg personligt ville bære til en speciel begivenhed, så ville jeg tilsætte den en fin lille rød taske fordi jeg elsker rød og elsker GUCCI. For at bryde det casualle yderligt, ville jeg sætte den lidt fine trenchcoat jakke fra Esprit som har den helt rigtige grønne farve.

Nederdel/Esprit sweatshirt/Acnejakke/Esprittaske/Guccistøvler/Marc Jacobs

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, april 15, 2017

En nederdel..både til fest og festlig hverdag

Jeg har forelsket mig i den smukkeste nederdel fra Lala Berlin og ville gerne tilføje den til garderoben. I ved at jeg elsker items som kan bruges både til hverdag men også fest blot ved at udskifte smykker, sko og andet og det er netop det jeg har forsøgt med nederdelen her. Til et sommerbryllup eller en anden fest ville jeg tilsætte nederdelen en basistop, en stor statement halskæde, smukke flade sandaler og en smuk taske. Til hverdag, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra, ville jeg tilsætte en sweatshirt eller en lækker strik og converse sneakers for at nedtone.

Og ja jeg var nødt til at tilsætte collagen den fine taske fra Gucci, som står højest på min ønskeseddel 🙂

Halskæde/Fiona Paxton – sandaler/The Last Conspiracy – top/Brian Lichtenberg – Strik/Ganni – sneakers/Converse- nederdel/Lala Berlin taske/Gucci

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, april 7, 2017

Marc by Marc Jacobs samlingen

Jeg har hevet alle min Marc by Marc Jacobs items ud fra gemmerne og samlet dem her. Desværre er det billigere undermærke til Marc Jacobs jo desværre udgået og jeg var heldig ats finde mange gode ting inden.

Det jeg har brugt allermest er min pusletaske, som jeg købte kort tid efter at jeg fik August og har brugt flittigt siden og nu igen ekstra meget. Når jeg ikke længere har ble børn, vil jeg bruge den som weekend eller træningstaske og skiller mig aldrig af med den. Gulduret fik jeg for en del år siden nu og har brugt mange mange gange siden. Uret med den brune rem er også en gave fra manden, som det andet er og er også brugt en del. Den grå taske købte jeg sidste og har den perfekte størrelse til arbejdsbrug. Det pink sleeve er til vores IPAD og manden min er ikke helt tilfreds med farven men det gør sit job, beskytter den fra snavs og stød. Pungen købte jeg for et par måneder siden i Salling på udsalg og er SÅ glad for den, fordi der plads til mange kort, hvilket jeg har. Sidst ankommet er det sleeve til vores nye MACbook og købt på TS.

Har I et accessories-mærke som I har meget fra?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs