EmediateAd

Månedsarkiv: marts 2017

tirsdag, marts 28, 2017

Disco all night

Det varer godt nok et stykke tid før jeg kan det..sådan danse hele natten, så jeg nøjes med at bære en sweatshirt med netop den tekst. Elsker farven og kombien lyserød med rød. Vil bruge den til både leggins og en længere skjorte indenunder eller til en nederdel. Den er iøvrigt fra Anni Lu som ellers er kendt for de fine farvestrålende armbånd.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, marts 26, 2017

Shopping i Tiffany

I fredags tog jeg chancen og tog baby og mand under armen og drog mod Aalborg. Vi har haft en del startvanskeligheder med hende, så det var et sats om hun nu ville arte sig sådan på sådan en tur, men det gik heldigvis og mor kunne nyde en tur rundt i gågaderne deriblandt en tur i Tiffany, hvor jeg havde et par sko som ventede på mig. Jeg havde nemlig lagt beslag på de fine heels fra Yvonne Kone har hørt så meget godt om dem så forelskede mig head over heels i den smukke lyse cognacfarvede som er en klassisk farve der passer til det meste. Jeg har solgt en del på TS og sparet sammen til det længe og synes jeg fortjente at gå lidt amok 🙂

Jeg er selv Tiffany pige i den forstand at jeg en kort overgang selv arbejdede der og er efterfølgende fortsat med at komme derinde, blandt andet fordi Kristine ved hvad jeg godt kan lide og er god til at sammensætte fine sager. Derudover har de VERDENS sødeste personale og det er et STORT plus i min optik, især når man selv har stået i butik.

En af pigerne havde bestilt den bolsjestribede bluse hjem til mig fra American Vintage som de netop havde fået hjem i deres nye Hjørring butik. Den er megasød og har det fineste snit, håber på at kunne bruge den til noget lækkert mønstermiks i foråret og sommeren. (du kan finde den her)

Da jeg var på vej ud, faldt jeg over den grå American vintage kjole som der bare stod “Katja” på, den bliver fantastisk til sommer med bare ben eller nu eller til efteråret med strømpebukser og chunky boots. snittet er oversized uden at blive Lunas telt og så har den drop-shoulder, du finder den lige her.

 

Sidst men ikke mindst måtte jeg eje den fine blå silkeskjorte fra Kokoon, som også er et klassisk køb, som kan holde i mange sæsoner og så er den ammevenlig.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, marts 22, 2017

Dagens outfit

sørme om jeg ikke fik foreviget dagens outfit igen i dag på trods af at jeg efterhånden er en ret udkørt mor. Lillepigen har ondt i mavsen, hvilket betyder knap så meget søvn til hende der giver hende mad (MOI), så i dag tog vi hende til zoneterapeut som forhåbentlig kan hjælpe på det.

Vejret har jo været ret skønt så min elskede Isabel Marant er taget frem fra gemmerne og med en strik indenunder og mit elskede Månestråle tørklæde fryser jeg ikke. Bukserne er de populære fra Moss Copenhagen som efterhånden er ret slidt og vist snart skal skiftes ud. Heldigvis koster de jo kun 300 kr. Strikken er en af de mange farverige strik som jeg har anskaffet mig i denne vinter og den lyser bare op på et ellers enkelt outfit. De hvide Chanel sneakers er også et vinter-køb som jeg er meget glad for.

I morgen står den 3mdr samtale i BH, slet ikke til at forstå at han allerede har gået der i 3 mdr, min store dreng, som har vist sig at være den bedste storebror. Fredag går turen, hvis Johanne tillader, til Aalborg. Manden skal til læge og jeg skal vise hende lidt frem og måske shoppe lidt og så skal vi have lidt frokost. Glæder mig ustyrligt til at blive luftet lidt og håber at hun arter sig 🙂

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, marts 17, 2017

New in

Der er igen flyttet lidt sager ind på matriklen, eller det er faktisk nogle uger siden, men de er ikke blevet vist på bloggen og det fortjener de. Den første er den fine rosa bomberjakke fra Asos som kostede sølle 240 kr, desværre er den udsolgt fre deres side. Den er allerede et kæmpe hit med sin fine forårsfarve og det lange snit. De fine Kenzo sneakers røg med hjem fra Spartoo da jeg havde et gavekort dertil og jeg forudser at de bliver et kæmpe hit når vejret bliver mere stabilt og ikke vådt da de er lavet af stof. Sidst men ikke mindst så er jeg endelig blevet ejer af de ultrasmukke creoler fra Maria Black, som jeg købte da Ørsnes havde 20% på deres smykker i uge 8.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, marts 15, 2017

Jubii et outfit

Så er der saftsuseme outfit på bloggen for første gang i mange måneder… omend med en noget træt mor og fødder der er blevet cuttet af, men altså nu var manden jo hjemme til at forevige at jeg havde ordentlig tøj på og makeup und alles. Billedet er fra igår hvor vi var en tur i Aalborg for vise hende frem til mandens kollegaer og så skulle der byttes lidt gaver.

Jeg indviede de blå acne leggins som jeg købte på udsalg tilbage for nogle måneder siden og de er ikke mindre end fantastiske til en post fødselskrop. Strikken har vist også kun været på en enkelt gang og skal så meget i brug inden den bliver for varm. Igår havde jeg den på og kun min Isabel Marant skindjakke over.

Støvler-leggins og tørklæde/Acne- Strik/American vintage

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs