EmediateAd

Månedsarkiv: februar 2017

tirsdag, februar 28, 2017

a trip down memorylane

Jeg ejer i forvejen et DW ur med hvid skive og sort læder og har voldbrugt det lige siden jeg fik det for over et år siden, så jeg blev pænt begejstret da jeg så deres nyeste påfund med de sorte skærme, som bestemt gerne måtte flytte ind hos mig og (måske) fuldende min samling af forskellige ure. Uret skal helt sikkert igen, hvis jeg skulle være heldig at få det, være med 40mm skive ligesom det andet jeg har og altså egentlig herremodellen. Selvom mit håndled er lille, foretrækker jeg at uret fylder på armen.

Jeg har fundet et kæmpe udvalg af ure hos Zonationstore.dk som er en online fashionstore med et bredt udvalg af tøj, sko og lækre accessories fra nogle af mange lækre brands, såsom H2O T-shirts og sweatshirts, regnjakker fra Rains, jeans, bælter og undertøj fra Tiger of Sweden og altså også de ure fra Daniel Wellington. Mærket H20 husker jeg tydeligt fra min barndom og ungdom, hvor alle der var  noget, skulle eje ihvertfald badesandalerne derfra og det varmer mit nostalgiske hjerte at det igen ser ud til at være in. Hos Zonationstore har de netop badesandalerne, men også cool skjorte, lækre T-shirts eller den megalækre sorte sweatshirt som både manden og jeg ville elske.

Hos Zonationstore som udspringer af virksomheden Zo’nation som har eksisteret siden 2008 har de god kundeservice og det bedste udvalg af brands som førsteprioritet og sætter en ære i at yde god service i butikken, såvel som webshoppen.

På webhoppen kan du finde basisvarer til at supplere garderoben med eller du kan finde dyrere designervarer, som garderoben kan bygges op omkring. Dvs der er noget for enhver smag og pengepung. Du kan få tilsendt dine bestilte varer indenfor 1-3 dage og der er fri fragt hvis du handler over 500 kr.

Indlægget er lavet i samarbejde med Zonationstore.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, februar 24, 2017

New in

Der er tilføjet lidt nyt til garderoben, jeg har solgt en del ud og synes så at det var retfærdigt at der kom nyt til…især nu hvor jeg ved at jeg om et par uger max, kan komme i mit almindelige tøj igen.

Tænker at dette outfit bliver ret fantastisk med mine sorte yndlings leggins fra Black Swan eller de nye blå jeg fornylig har købt fra Acne.

BTW sikke et fantastisk vejr i dag, det dufter af forår og det er helt sikkert på grund af min dejlige søde dreng som fylder hele 3 år i dag!

Jakke/Rabens Saloner t-shirt/Enula9sneakers/Sofie Schnoor

Skriv kommentar 2 Kommentarer
mandag, februar 20, 2017

Smykke-ønskesedlen

HVIS jeg nu var så heldig at nogen ville forære mig smykker i nærmeste fremtid eller jeg havde en masse penge gemt væk, så ville jeg købe alle smykkerne nedenfor. de ligger i prisklassen 590-4000 kr

Store hoops øreringe fra Jane Maria Black til 1000 kr pr stk.

Pandora smukkeste prinsessering til 2600 kr

Stine A ring og turkis vedhæng til 800 kr og 590 kr

stort V-armbånd fra Jane Kønig til 2800 kr

Hestearmbånd fra Marlene Juhl Jørgensen til 4000 kr og hestering til 1500 kr

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, februar 18, 2017

Ønskeoutfit

Om få dage er vi i marts og jeg glæææder mig lysere tider, sol og muligheden og lettere og lysere tøj, har derfor sammensat dette outfit som jeg ville elske at bære til en tur med barnevognen. T-shirten fra Isabel marant (lignende her) har jeg allerede med lange ærmer og er superglad for den. Bukserne fra Lala Berlin er i silke og er med sit fine leopard print så meget mig. Skoene fra Sofie Schnoor MÅ jeg bare eje og sidst men ikke mindst står tasken fra GUCCI meget højt på ønskesedlen, den er med sin fine farve lige tilpas girlie til mig.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, februar 17, 2017

Stine Goya-crush

Jeg har under min graviditet genoptaget mit kærlighedsforhold til Stine Goya, idet jeg tilbage for nogle måneder købte den smukke grå crush dress som mange gravide har kastet sin kærlighed på på grund af sin perfekte pasform til en voksende mave. Selv om jeg er sidst i min graviditet (2 uger tilbage but who is counting) kunne jeg godt være fristet til at investere i endnu en, denne gang med korte ærmer så den kan bruges til sommer. Jakken har jeg længe kredset om og denne ville passe perfekt i min voksende jakke-samling med sit anderledes print og farvesammensætning.

Jeg har fundet nedenstående Crush dresse endda med lidt bling hos webshoppen Bruun-bruun.dk som udover forhandler lækre mærker som Lala Berlin, Second Female, Selected femme, By Malene Birger, Stine Goya designertøj, Gestuz og MDK for bare at nævne nogle af mine yndlingsmærker.

Bruun-Bruun som er en veletableret virksomhed med en webshop samt en fysisk butik er beliggende i Skanderborg og både på webshoppen og i butikken har de en vision om at tilbyde kvinder i alle aldre et bredt sortiment af varer inden for tidens hotteste tendenser af tøj, sko og tilbehør og det til enhver pengepung.

Webshoppen lover en leveringstid på kun 1-2 hverdage, fri fragt for køb over 400 kr, 14 dages returret og ikke mindst muligheden for at købe nu, men først betale senere.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Bruun-bruun.dk

Skriv kommentar 1 Kommentar
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs