Jeg har i 2016 gjort mig en del køb og flere af dem går hen som værende de bedste jeg har gjort. Har samlet lidt forskelligt sammen og håber at I finder inspiration i det:

 

Smuk offshoulder top fra Part two som jeg blandt havde på her Den er løs og er derfor passende til den kommende sommer også, når jeg nu skal amme.


Også i 2016 anskaffede jeg mig smykker fra Stine og Big double tigertooth øreringen er een af mine bedste smykkekøb. Jeg har set noget af det nye hun har lavet og kan vist allerede sige nu at 2017 nok igen bliver et stort Stine år hvad angår mine køb.

Mine Celine solbriller som jeg købte hos Sunglassesshop har jeg brugt utroligt meget i år og de ligger fast i min lille bil, elsker de briller!

 

Mit Daniel Wellington ur fra Watchfelt, som har hængt på min arm siden jeg fik det.. det kan også ses på ridserne. Elsker de klassiske look og jeg drømmer om et mere med sort urskive

Min grønne frakke fra Baum und Pferdgarten

Acne Rue strik købt på Trendsales

De lækre plateau sneakers fra Adidas

De uberlækre Jensen boots fra Acne, som jeg gerne vil eje i alle farver.


Den smukke bomberjakke fra Lovechild 1979 som jeg (og min søde kusine) måtte gå igennem ild og vand for. Glææder mig til at få den brugt en masse til foråret.

og sidst men ikke mindst de smukke Jensen støvler fra Acne som jeg fandt på tilbud hos Tiffany for få måneder siden