Januar-udsalget raser stadig og jeg har da heller ikke afholdt mig fra at blive fristet af de mange tilbud. Jeg er rigtigt godt tilfreds for har holdt mig til ting, som jeg har haft kig på i flere måneder inden og som derfor var lidt planlagte. Kun en enkelt ting er købt som impuls, nemlig de fine slangeøreringe fra Lolas Projekt som jeg fandt hos Etoile på Instagram sat ned til halv pris.

Faktisk mangler der en enkelt på billedet nemlig min Isabel Marant jakke, som jeg allerede har vist jer, den var jeg heldig at finde hos Farfetch sat ned 30 % mener jeg at det var. Har allerede haft den på en del gange og er vild med den.

Næste udsalgskøb er de blå leggins fra Acne som jeg købte hos Youheshe. Jeg elsker leggins og tror at de vil være ret fantastiske når jeg har født med en strik og sneakers.

American vintage strikken i den smukke gule fandt jeg sat ned hos Zalando. Har jo set at gul bliver et hit til foråret og jeg elsker gul, så den røg med hjem. Faktisk overvejer jeg at købe den i den sarte lyserøde også.

Kokoon silkeblusen har jeg kigget på så længe og var heldig at finde den sat ned til halv pris hos Abelone. Den har det smukkeste print og satser på at det bliver blusen til barnedåb/konfirmation til foråret. Har kig på bukserne også men ved ikke om jeg er så modig at jeg vil det som et sæt.

Jeg er så glad for mine udsalgskøb og glæder mig til at tage det hele i brug.

Hvad har I gjort at gode udsalgskøb?