Hvis der er noget jeg elsker at se på Youtube så er det videoer med hvad folk har sin taske: Det er vel for at styret sin nysgerrighed, men jeg har ret ofte fundet megen inspiration i dem, så uden mere snak. Værsgo her er indholdet af min (nye) taske:

Mulberry pung som indeholder alt lige fra miniparfume, hovedpinepiller, vådservietter, elastik, håndcreme osv. Ved siden af min nye brune Marc by Marc jacobs pung og den pink pung har jeg høretelefoner i for at undgå at de bliver filtret sammen og ødelagt. Har dog set på IG sådan en læderdims som kan holde sammen på den som jeg skal have og så ryger pungen ud af tasken, da den i forvejen er ret proppet.

Fordi jeg nogen flytter taskeindhold til min sorte Gucci soho, ligger de her frit i en lomme i tasken; Kam, håndsprit, Balancid tabletter (Storforbruger er jeg pt pga graviditeten), et målebånd, jaa man ved aldrig hvornår man får brug for at måle noget (vink vink) pilleæske som nu er i Mulberry tasken, en lille hårspray og en lille pakke Smarties, når man bliver sliksyg 🙂

Til sidst har jeg mit nøglebundt med husnøgle, nøgle til cykel og min lille bil. Den fylder meget, men eller kan jeg ikke finde den i tasken. Min kære mand HADER den når han skal låne bilen, men jeg elsker den altså. Det fine hoved med sten er fra Luckyboysunday og kvasterne er fra By Caroline Abel og er sat ned pt. Nøglesnoren er desuden fra Verivinci og kan fåes lige her