EmediateAd

Månedsarkiv: december 2016

mandag, december 19, 2016

fit for fight

Om et par måneder når min lille pige kommer ud, så går kampen imod mine ekstra kilo igang med ekstra motion og kostomlægning. Målet er af at komme ned i en str 38/40 og så skal jeg have noget nyt tøj. Jeg er vild med de her skindleggins som med sit elastik i taljen er perfekte til min krop. Desuden synes jeg at prisen på 2600 er rimelig. Bukserne er fra Lollys Laundry og jeg tænker at de kan dresses både op og ned med enten et par heels, lidt ekstra smykker eller sneakers og en sweatshirt.

Bukserne har jeg fundet hos Profil art som sælger både lækre sager til boligen, men altså tøj til kvinder og med mærker som Second Female, By malene Birger, Lala Berlin, Kay Bojesen, Lyngby, Stine Goya, Decadent rammer plet lige i mit modeelskende hjerte.

Webshoppen som har fysisk butik I Horsens har eksisteret i 29 år har altid haft den mission at skabe den bedste butik med søde medarbejdere, glade kunder og ikke mindst det bedste udvalg af mode og interiør. De prøver nu kræfter med en webshop og har gratis levering for køb over 499 kr og ellers en leveringspris på kun 39. Leveringen lover de sker indenfor 1-3 dage og du kan følge dem på diverse sociale medier såsom facebook eller Instagram ligesom de har kundeklub, hvor du kan tilmelde dig for tilbud og mails omkring arrangementer.

indlægget er lavet i samarbejde med Profilart.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, december 17, 2016

På besøg hos Frk Meyer

Endelig er der kommet en lækker tøjbutik til min hjemby og jeg var derfor ret hurtig på pletten da hun åbnede tilbage i september. Med mærker som AMUST, Just Female, Neo Noir, Shoe the bear, MbyM og Moss Copenhagen mm rammer hun plet i mine øjne og butikken har da også haft så stor succes, at hun tidligere i november åbnede webshop. Senest gjorde hun mig meget lykkelig, da hun valgte at forhandle Stine A smykker, jubii for det!

Forleden var jeg kommet ud af joggingtøjet og vraltede en tur ind til indehaver Anja for at kigge på hendes lækre varer og som altid gik jeg forelsket derfra, tag et kig indenfor:

(BTW så kig forbi min Instagram profil hvor du kan vinde en lækker præmie fra butikken og hun har selv en konkurrence igang på facebooksiden 

 

Mine favoritter: Just Female strik, Shoe the Bear støvler og Stine A halskæder

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, december 16, 2016

Inderst til manden eller kvinden

Noget som jeg ofte og som manden også gør, er at ønske sig undertøj i gave, for vi er ikke gode til at bruge penge på lidt ekstra lækkert til det inderste lag. Manden sværger til Björn Borg tights, men køber dem meget sjældent selv, så det kunne sagtens være en ide til en lille ekstra gave til ham. Jeg elsker at der er forskelligt og anderledes print på, som giver lidt ekstra til et par ellers plain underbukser. Desuden er kvaliteten og pasformen i top og passer til prisen.

Jeg har fundet et stort udvalg af netop Björn Borg hos Intimo.dk som navnet antyder sælger undertøj, strømper og strømpebukser til manden, kvinden eller barnet. Udover nævnte mærke, forhandler de Decoy, Armani, Calvin Klein, JBS og Resteröds for bare at nævne nogle enkelte.

Webshoppen som er beliggende i Herning er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og hos dem finder du altid det nyeste og smarteste undertøj som er på markedet. De sender fragtfrit uanset ordrens størrelse og sender indenfor 1-3 hverdage. Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev eller finde deres facebookside, hvis du vil holde øje med tilbud osv og du kan nemt maile eller ringe til dem omkring spørgsmål til din ordre.

Indlægget er lavet i samarbejde med Intimo.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, december 14, 2016

En anbefaling

Så kom der lige et outfit op alligevel omend det er en selfie i spejlet, men må altså tippe jer om denne strik fra Zara som jeg modtog igår. Jeg elsker den og så til sølle 250 kr, du kan få den lige her.

Jeg fik desuden også en lille pakke fra Youheshe som jeg nok skal vise jer indholdet af i løbet af ugen,

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, december 14, 2016

Julegave-inspiration

Med 5 dage tilbage til jul, har jeg et par indlæg med fokus på inspiration til julegaverne til familien, startende med fædrene eller mødrene for den sags skyld. Faktisk kunne gaven her også være en inspiration til min kære mand, som har et ønske om at komme i gang med golfen igen efter nogle års pause og da han ikke ikke kan spille fodbold mere, ville det være oplagt.

Jeg har i den forbindelse været en tur forbi backtee.dk som for handler som I måske har gættet, golfudstyr til dem der elsker den anderledes sport. Her finder du golfbags til mænd og kvinder, men også andre lækre golf-gadgets og tøj, sko, bælter, hatte osv, så du kan blive rigtigt klædt på.

Backtee som er beliggende i Silkeborg og har eksisteret siden 1994, designer og markedsfører funktionsdygtigt golftøj til alle vejrforhold, hvad enten du spiller i sol, vind, kulde eller regn og da vejret i DK jo netop indeholder alle disse typer, egner de sig perfekt til det danske marked. Webshoppen er da også hovedsponsor på den største danske golfevent Europa Tour turneringen Made in Denmark og sponsor på den danske professionelle golf tour, Ecco Tour.

Du kan lige nu tilmelde dig derew nyhedsbrev, hvor du modtager nyheder og tilbud og samtidig deltage i konkurrencen om gavekort på hele 7500 kr til golftøj til alle vejrforhold.

 

indlægget er lavet i samarbejde med Backtee.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 3123

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs