EmediateAd

Månedsarkiv: september 2016

tirsdag, september 27, 2016

Inspirations fra diverse webshops

Jeg lader mig ikke kun lokke af de mange webshops ift køb, men bruger dem også ofte i forhold til inspiration til at sætte det tøj sammen, jeg i forvejen har, på en ny måde. Her ser jeg efter mønstermix, mix af materialer, farver og stilarter. Her er et par lækre outfits, som jeg finder inspirerende.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, september 26, 2016

nyt til hjemmet

Jeg har en kæmpe forkærlighed til Kay Bojesen og hans mange smukke træfigurer, desværre er samlingen ikke så stor endnu, men det skal der laves om på den næste tid. Faktisk skrev jeg også de fine dyr på ønskesedlen, da August blev døbt, da jeg tænker at de er tidsløse og også er et hit engang han flytter hjemmefra om mange mange år. Den nyeste i rækken af dyr er jeg også fuldstændig forelsket i, nemlig den fine flodhest som i forvejen findes i træ, men nu altså også en tavleagtig overflade så man kan skrive derpå med kridt.. Det må klart blive et julegaveønske.

Flodhesten og en masse andre af Kay Bojesen figurerne har jeg fundet hos Amagerisenkram.dk som udover at bestå af 4 fysiske butikker, et fjernlager altså også har en lækker webshop med mærker som Kenwood, Kähler, Holmegaard, OBH, Rosendahl og Babyliss blandt deres store udvalg på hylderne. Webshoppen som har eksisteret siden 2013 lover hurtig levering, 14 dages returret, 2 års reklamationsret og fri fragt hvis du handler for 500 kr eller derover og har altså alt til kvinden eller manden som elsker at købe smukke ting til hjemmet eller mere dagligdagsvarer og køkkenredskaber.

Amagerisenkram er selvfølgelig at finde på facebook og du kan ydermere tilmelde dig deres nyhedsbrev, for at modtage mails omkring tilbud mm

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, september 21, 2016

Cherry on top

I tirsdags modtog jeg endelig den fine cherry jakke fra Lovechild 1979 og bar den for første gang igår til 40 års fødselsdag, jeg var inspireret af mit eget indlæg som jeg lavede for et stykke tid siden, se her

 

Den er tilpas tynd til at kunne bruges som jakke i det gode vejr vi har nu og så lidt senere med en strik under.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, september 19, 2016

3 af den samme

Jeg har før vist jer at jeg i garderoben har nogle items af den samme slags bare i andre farver, f.eks her og nu er det altså sket igen, denne gang med Acne’s populære cardigan so jeg fornylig fik ind af døren i grå. Jeg har dem alle i den korte som alligevel er lang, da den lange simpelthen bliver for lang efter min smag, når jeg nu kun er 165 høj.

Jeg har købt både den sorte og grå brugte på TS og den brune på udsalg i sin tid og tænker at jeg kommer til at bo i dem i den kolde tid, fordi de kan rumme min mave.

Har I flere af den samme slags?

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, september 18, 2016

På et tidspunkt..

…kunne jeg godt tænke mig at eje en Parajumpers vinterjakke, den er så tilpas lækker varm, tidsløs i model og snit og samtidig meget praktisk og mig. Fordi jeg ved at mange i forvejen ejer jakken selvom den ligger i den dyrere ende af pris, tænker jeg at, hvis jeg skulle anskaffe mig, at jeg ville vælge den i navy fremfor en sort, fordi jeg så måske ikke “risikere at rende ind i de første 10 mennesker med den samme jakke på bytur i Aalborg. Samtidig er den navy så tilpas praktisk i farven og kan holde til lidt snavs som f.eks små sorte fingre.

Jeg har fundet denne jakke blandt et stort udvalg af jakker fra dette mærke hos Froelundwebshop som udover Parajumpers forhandler mærker som Plus fi Desigual, Fransa, Masai, Etage, Nör, 2 Biz for bare at nævne nogle stykker. Faktisk faldt jeg i min søgen også et fint udvalg af Please jeans hos dem og det endda på udsalg…hvem kan ikke lide det?

Froelundwebshop er både en fysisk shop beliggende både i Randers storcenter og i Viborgmed men altså også en webshop, hvor du kan handle fragtfrit, hvis du køber for 500 kr eller derover og så er der 14 dages returret og en leveringstid på 1-2 dage. Hvis du tilmelder dig deres kundeklub, modtager du nyheder, medlems tilbud og før-udsalg på din mail og har samtidig oversigt over alle dine ordrer.

 

indlægget er lavet i samarbejde med froelundwebshop.dk

Skriv kommentar 2 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs