Jer der har fulgt mig før og efter jeg fik det nye hus, ved at der skete noget her på bloggen.. lige pludselig kom indretning til at fylde (næsten) lige så meget som tøj og mode og jeg har da i de 2 1/2 år der er gået blogget en del om nye køb og ønsker til huset og ikke mindst tilføjet meget design til “mit lille hjem”. For nylig er jeg faldet over den her smukke, klassiske og alligevel meget anderledes Anne Linde hylde hos webshoppen Zonationstore.dk.

Webshoppen som udover at sælge lækre ting og sager til din bolig blandt andet lækre vine, øl, kaffe, specialvarer og ingredienser fra Nicolas Vahè, men altså også de fine hylder, krystalglas for ikke at glemme de fine træfigurer fra Architectmade, som jeg selv drømmer om at eje en hel samling fra. 

Udover alt dette forhandler de et lækkert bredt udvalg af herretøj til den stilbevidste mand og har ting i enhver prisklasse. Webshoppen har fri fragt hvis du handler for 500 kr eller derover, gratis ombytning, 14 dages returret og så leverer de indenfor 1-3 dage og du er garanteret at der er kælet for pakken idet det ligger dem meget på sinde at selv indpakningen skal være en god oplevelse