Jeg har aldrig været en stor sportsudøver, men da jeg gik på barsel med A, fik jeg blod på tanden mht løb og efterhånden som jeg kunne mærke fremskridt i forhold hvor jeg langt jeg kunne løbe og at jeg blev strammet mere op, blev jeg efterhånden ret hooked. Da jeg så startede på job og vinteren kom, gik jeg i stå fordi jeg ikke tør at løbe når der frost og måske is på vejene. Sidste sommer kom jeg igang igen, men nu står det stille igen. Jeg døjer med benene men har en plan om at ville løbe mig til omkring 10 km når vi når sommeren næste år. Vil ikke slå for store brød, som jeg bare bliver ked af ikke at kunne leve op til, så hellere starte i det små.

Det første jeg skal have investeret i igen, er et par gode kompressionsstrømper, da jeg kun ejer et par billige af slagsen og har kunne mærke forskel når jeg løber med dem. Jeg har fundet et par hos Fysioshop.dk som navnet antyder er en webshop sælger produkter såsom bandager, støttestrømper, hovedpuder, arbejdssko mm som alt sammen er med til at diagnosticere og give optimal behandling mod forskellige skavanker eller forebyggelse for det. Faktisk er webshoppen som har eksisteret siden 2011, stiftet af en praktiserende fysioterapeut, så det må da være et kvalitetsstempel for de varer der bliver solgt på shoppen. Butikken har fri fragt ved køb over 1000 kr, 14 dages returret og du kan få hjælp og vejledning hvis du skulle få brug for det både via tlf og mail.