Ja jeg ved det, jeg er en meget ustabil blogger pt, men jeg mangler lysten og overskuddet pt, håber virkelig snart at det vender… Jeg har dog tændt for computeren blot for at anbefale jer et par Birkenstock. Det har taget mig en del år før jeg er hoppet med på bølgen, men det er jeg altså nu. Jeg har nemlig fornylig købt de fede nittebasser i lyserøde med nitter i modellen Arizona, som er en lidt pimpet version ift de gængse modeller som de fleste har og de har taget mig med storm, så jeg er faldet pladask for denne marineblå behårede version, som altså bare giver de fodformede sandaler lidt ekstra.

Jeg har fundet begge par hos Spartoo blandt deres mange modeller af netop Birkenstock og er så tæt på at klikke dem hjem, har jo hørt at sommeren kommer igen for en kort bemærkning om nogle dage