EmediateAd

Månedsarkiv: august 2016

tirsdag, august 23, 2016

Til sensommerens fester

Jeg har lige fået fingre i den flotte bomberjakke fra Lovechild som ellers er umulig at opdrive og glæder mig til at få den i brug til sensommerens fester. Kimonoen er også et nyt køb og fra Tales of Rebels. Jeg har et par fester foran mig og tænker at begge skal i brug til en sort basiskjole fra Zara som jeg købte på Kreta i maj. Tilsat flade ballerinaer fra Aldo eller heels fra Asos er jeg good to go

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, august 22, 2016

Nyt til væggen

Jer der har fulgt mig før og efter jeg fik det nye hus, ved at der skete noget her på bloggen.. lige pludselig kom indretning til at fylde (næsten) lige så meget som tøj og mode og jeg har da i de 2 1/2 år der er gået blogget en del om nye køb og ønsker til huset og ikke mindst tilføjet meget design til “mit lille hjem”. For nylig er jeg faldet over den her smukke, klassiske og alligevel meget anderledes Anne Linde hylde hos webshoppen Zonationstore.dk.

Webshoppen som udover at sælge lækre ting og sager til din bolig blandt andet lækre vine, øl, kaffe, specialvarer og ingredienser fra Nicolas Vahè, men altså også de fine hylder, krystalglas for ikke at glemme de fine træfigurer fra Architectmade, som jeg selv drømmer om at eje en hel samling fra. 

Udover alt dette forhandler de et lækkert bredt udvalg af herretøj til den stilbevidste mand og har ting i enhver prisklasse. Webshoppen har fri fragt hvis du handler for 500 kr eller derover, gratis ombytning, 14 dages returret og så leverer de indenfor 1-3 dage og du er garanteret at der er kælet for pakken idet det ligger dem meget på sinde at selv indpakningen skal være en god oplevelse

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, august 21, 2016

Et vinter-ønskeoutfit

Forleden var jeg i Blokhus med min familie og slog en smut forbi By Kalstrup som sælger mange fine ting. I butikken faldt jeg over en ting som jeg sikkert kommer til at bo i til vinter, nemlig den lækreste uldne kjole fra Libertine Libertine som er for mig et endnu ukendt mærke, men efter at jeg har købt kjolen har jeg forbi deres webshop, har jeg forelsket mig i samme kjole i både kamel og rød.

Jeg har sat den sammen med ene lækre ting som jeg gerne ville eje til den forestående sæson:

Kjole/Libertine Libertine – Jakke/Melange Deluxe – sneakers/Puma – taske/Gucci – tørklæde/Lala Berlin

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, august 20, 2016

Igang igen..

Jeg har aldrig været en stor sportsudøver, men da jeg gik på barsel med A, fik jeg blod på tanden mht løb og efterhånden som jeg kunne mærke fremskridt i forhold hvor jeg langt jeg kunne løbe og at jeg blev strammet mere op, blev jeg efterhånden ret hooked. Da jeg så startede på job og vinteren kom, gik jeg i stå fordi jeg ikke tør at løbe når der frost og måske is på vejene. Sidste sommer kom jeg igang igen, men nu står det stille igen. Jeg døjer med benene men har en plan om at ville løbe mig til omkring 10 km når vi når sommeren næste år. Vil ikke slå for store brød, som jeg bare bliver ked af ikke at kunne leve op til, så hellere starte i det små.

Det første jeg skal have investeret i igen, er et par gode kompressionsstrømper, da jeg kun ejer et par billige af slagsen og har kunne mærke forskel når jeg løber med dem. Jeg har fundet et par hos Fysioshop.dk som navnet antyder er en webshop sælger produkter såsom bandager, støttestrømper, hovedpuder, arbejdssko mm som alt sammen er med til at diagnosticere og give optimal behandling mod forskellige skavanker eller forebyggelse for det. Faktisk er webshoppen som har eksisteret siden 2011, stiftet af en praktiserende fysioterapeut, så det må da være et kvalitetsstempel for de varer der bliver solgt på shoppen. Butikken har fri fragt ved køb over 1000 kr, 14 dages returret og du kan få hjælp og vejledning hvis du skulle få brug for det både via tlf og mail.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
torsdag, august 18, 2016

Jeg er nu mor..

..til en dreng på hele 2 1/2 år og han er altså slet ikke en baby mere, men en lille dreng med egen mening og vilje. Han er virkelig god til at lege og sidder længe fordybet i leg med alle hans biler, Lego mm. Hans lille værelse som altid har været ment for mellemstation er derfor ved at være for lille og jeg har besluttet at det er på tide at han rykker på et større værelse nede i vores børneafdeling. Det betyder pludselig en hulens masse mere plads idet hans nye værelse er 14-15 kvm og I ved at det betyder at jeg må shoppe noget nyt til ham. Jeg er faktisk allerede igang og har handlet lidt reoler, kasser til legetøj mm. Vi har i forvejen en stor madras i stuen som ofte bliver slået ud og sovet eller leget og derfor bliver det næste boligkøb til ham også en madras dog i en mindre udgave som igen kan slåes sammen som skammel og ud for en ekstra soveplads eller sted at lege/hygge.

Jeg elsker elsker By Klipklap og deres lækre stilrene design i deres forskellige modeller af madrasser og stole og har forelsket mig i denne 3 fold hos Denblågiraf.dk som sælger tøj til børn og unge i alderen 0-16 år men altså også accessories, legetøj og udstyr til dem med børn. Med mærker som Hape, By Hound, Mikk-line, Danefæ, Fjällräven og Egg helmet blandt mange mange andre, er du sikker på at kunne noget til enhver smag og pengepung. Denblågiraf som har eksisteret siden 2006 sælger udover private til firmaer og institutioner og har ved siden af den fine webshop en fysisk butik beliggende i Skive, hvor du har mulighed for at se alle deres lækre varer i levende live.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs