Jeg har i denne sæson virkelig fundet en stor kærlighed til hvide sneakers startende med købet af Adidas Superstar i efteråret sidste år, senere Adidas Tubular og nu har jeg kig på de her Adidas Stan Smith Luxe W i Vintage white som med sin mellemsål dækket af kork giver det ekstra coolness og skiller sig ud fra de andre de andre jeg har. Jeg elsker trenden med hvide sneakers og har brugt dem jeg allerede flittigt både til bukser og nederdel med eller uden strømpebukser.

Jeg har fundet disse Adidas sneakers og mange andre lækre muligheder hos Shoechapter.dk som sælger netop sneakers til både kvinder, mænd og børn og med både mærker som Asics, New Balance, Reebok, Vans, Puma mm er der stor mulighed for at finde netop et par til alle mand i familien.

ShoeChapter som har fysisk butik i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus har eksisteret siden 2011 og Mark Sommerlund, som er ejer har haft en ambition om at åbne en butik som rummer et miks af både kendte sneakers men også sjældne varer. Du kan få tilsendt dine sneakers helt uden omkostninger og du har som altid 14 dages returret.

Du kan læse mere om Shoechapter for de er på alle de sociale medier, som Snapchat, Instagram og Facebook.

indlægget er lavet i samarbejde med Shoechapter.dk