Så gik der lige en rum tid uden at jeg har fået blogget, men jeg har nydt sommeren og vi har syslet med hus og have. En af de mange ting vi har fået lavet er et legehus til knægten og nu er der kun tilbage er at få det malet og indrettet med postkasse, husnummer, møbler og så skal der små altankasser ud foran på den lille veranda.

jeg har surfet lidt rundt på nettet og i min søgen efter netop altankasser, faldt jeg over webshoppen Altanbutikken, som navnet antyder sælger ting og sager til altaner, men altså til folk med haver og legehuse 🙂

Hos altanbutikken.dk finder du som skrevet alt muligt kvalitetstilbehør til altaner lige fra små potter, sejl, bænke, gitre til vægophæng, hylder, blomsterkasser, altanmøbler og meget andet.

Udover deres eget brand Balcony Living forhandler de masser af andre mærker og det direkte fra forhandleren så de kan levere de bedste produkter til de helt rigtige priser.  Udover webshoppen, er du altid velkommen i deres fysiske butik som har til huse på Frederiksberg. Hvis du ikke bor i nærheden, kan du få leveret med GLS og det indenfor 2-7 hverdage. Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev for at få mere info på deres webshop.

indlægget er lavet i samarbejde med Altanbutikken