Jeg er så heldig at jeg i August skal fejre et familiemedlem som holder en større fødselsdag og meningen er at vi alle skal klædes ud i valgfrit kostume. Jeg har kun enkelte gange været til kostumefester og hver gang har det super skægt at kunne klæde sig ud for det er lige som om det giver festen det ekstra pift at kunne være en anden for en aften.

Jeg har været en tur forbi Gag.dk hvor man kan gå på opdagelse i ikke mindre end 8000 forskellige kostumer til både mænd, børn og altså til kvinder. Udover hele kostumer har de også et kæmpe udvalg af enkelte accessorie, hvis du ikke er så modig at ville gå all in. Blandt de mange kategorier er hatte, parykker, sminke, tænder, sko, støvler, seler til mænd for bare at nævne nogle enkelte.

Gag.dk har eksisteret siden 1999 og er som skrevet storleverandør indenfor gag og gimmick. De har fysisk butik i Vejle og har åbent 6 dage om ugen, hvor du kan komme forbi og prøve. Hvis du ikke bor i nærheden kan du nu sagtens handle et kostume også i sidste øjeblik, idet de sender fra dag til dag og du kan selvfølgelig også sende retur, hvis tingene ikke passer.

Indlægget er lavet i samarbejde med Gag.dk