Den vigtigste accessorie, hvis du spørger mig, er uden tvivl solbriller. Jeg har altid solbriller på uanset hvad tid på året med og uden sol, for er der bare er det mindste lys, så har jeg brug for dem og fordi jeg bruger så mange timer udenfor i mit arbejde som pædagog, så bliver de flittigt brugt hver dag. Derfor vil jeg også gerne bruge flere penge på et ordentligt par fremfor billige, for man mærker altså forskel i kvalitet, holdbarhed og hvorvidt de beskytter ordentligt for solen.

Hvad enten du er til runde, firkantede,katteformede, små eller store solbriller, så har Watchfelt et stort udvalg til både manden og kvinden. Ligesom med deres mange lækre ure, har de specialiseret sig i at imødekomme kunders ønske om et anderledes udvalg af solbriller. De indkøber løbende de mest populære solbriller ind i deres sortiment og det første brand de har taget ind er Svenske Triwa solbriller, som med deres anderledes og moderigtige design er en fantastisk solbriller til kvinder og mænd, som netop ønsker at skille sig lidt ud af mængden og ønsker en solbrille, som ikke andre har.

Jeg har på billederne i collagen udvalgt dem, jeg synes er fine og anderledes, skiller sig lidt og desuden er yderst rimelige i pris og hos Watchfelt kan man desuden, som en bonus, ved alle solbriller se et modelbillede, hvor du kan se hvordan de tager sig ud på et hoved, da det jo nogen gange kan være udfordringen og ulempen ved at handle online fremfor i en fysisk butik. Derudover er jeg svært begejstret for Watchfelts Instagramprofil og ja jeg har nævnt det før, hvor de er meget aktive og hver dag lægger lækre inspirationsbilleder ud af deres varer.. en rigtig god og nem måde at reklamere for deres varer og lokke os med ryggrad som regnorme, men altså også en rigtig god ting, fordi ting ofte skal ses på og det jo altså ikke altid er muligt, når man handler over nettet og samtidig at det er varer, som IKKE fås andre steder.

Watchfelt yder den service at du ikke behøver at vente alt for længe med at modtage dine varer i og med at du får sendt dine ting indenfor kun et par dage til kun 19 kr og fragtfrit hvis du handler for 1300 eller derover. Derudover kan du købe dine ure, solbriller eller armbånd igennem VIAbill, hvor du via delbetalinger, slipper for at skulle have nogle penge op af lommen her og nu og stadig få dine varer med det samme. Du skal blot trykke på ViaBill betalingsknappen i checkud, hvorefter du gennemfører en handel uden at betale noget, nemt og smart og meget fristende.

Watchfelt.dk har derudover en speciel god service,de har nemlig en udvidet bytteret på hele 365 dage efter modtagelsen af varen. Der er ingen administrationsgebyrer ved at bytte, men køber betaler selv for omkostninger forbundet ved returneringen.. det er sgu da god serice.

 

 

En ekstra ekstra ting ting som Watchfelt tilbyder er at hvis du skulle finde en vare i deres store sortiment af solbriller eller ure billigere et andet sted i Danmark, hvadenten det er i en fysisk butik eller på en webshop, så kan du hos Watchfelt købe varen til samme pris. Det gør du nemt blot ved at sende et link til den pågældende vare til deres e-mail, hvor efter de vil undersøge sagen og matche prisen.

Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev får du 5% rabat på alt på webshoppen med det samme, men vær opmærksom på at de netop er gået på god og vefortjent sommerferie, dvs at hvis du bestiller i dag, sender de først til dig i uge 31.