EmediateAd

Månedsarkiv: juli 2016

onsdag, juli 27, 2016

Efterårets smukke farver

Jeg er VILD med de farver som fylder modebilledet til efteråret og sender lange blikke efter alle disse ting fra Isabel Marant, Designers Remix og Rabens Saloner.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, juli 27, 2016

Sommersysler

Så gik der lige en rum tid uden at jeg har fået blogget, men jeg har nydt sommeren og vi har syslet med hus og have. En af de mange ting vi har fået lavet er et legehus til knægten og nu er der kun tilbage er at få det malet og indrettet med postkasse, husnummer, møbler og så skal der små altankasser ud foran på den lille veranda.

jeg har surfet lidt rundt på nettet og i min søgen efter netop altankasser, faldt jeg over webshoppen Altanbutikken, som navnet antyder sælger ting og sager til altaner, men altså til folk med haver og legehuse 🙂

Hos altanbutikken.dk finder du som skrevet alt muligt kvalitetstilbehør til altaner lige fra små potter, sejl, bænke, gitre til vægophæng, hylder, blomsterkasser, altanmøbler og meget andet.

Udover deres eget brand Balcony Living forhandler de masser af andre mærker og det direkte fra forhandleren så de kan levere de bedste produkter til de helt rigtige priser.  Udover webshoppen, er du altid velkommen i deres fysiske butik som har til huse på Frederiksberg. Hvis du ikke bor i nærheden, kan du få leveret med GLS og det indenfor 2-7 hverdage. Du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev for at få mere info på deres webshop.

indlægget er lavet i samarbejde med Altanbutikken

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, juli 16, 2016

Dagens outfit

Et outfit fra forleden er på bloggen iført ikke ret sommerligt tøj udover sandalerne.. Jakke fra Baum und Pferdgarten har vist sig at være et rigtigt godt køb med den sommer vi har haft og jeg bruger den stort set hver dag.

Tøjet er der ikke noget nyt i, men sandalerne er købt for en uges tid siden på Trendsales og jeg har haft dem på hver dag siden for de er bløde og lækre at have på

Jeg har ferie nu i de næste to uger og de skal nydes i fulde drag med ture ud af huset og så med at nysse på mine tre drenge.

Sandaler/H&M – bukser/Moss Copenhagen – bluse/Isabel Marant – jakke/Baum und Pferdgarten

Skriv kommentar 2 Kommentarer
torsdag, juli 14, 2016

white all white

Jeg har i denne sæson virkelig fundet en stor kærlighed til hvide sneakers startende med købet af Adidas Superstar i efteråret sidste år, senere Adidas Tubular og nu har jeg kig på de her Adidas Stan Smith Luxe W i Vintage white som med sin mellemsål dækket af kork giver det ekstra coolness og skiller sig ud fra de andre de andre jeg har. Jeg elsker trenden med hvide sneakers og har brugt dem jeg allerede flittigt både til bukser og nederdel med eller uden strømpebukser.

Jeg har fundet disse Adidas sneakers og mange andre lækre muligheder hos Shoechapter.dk som sælger netop sneakers til både kvinder, mænd og børn og med både mærker som Asics, New Balance, Reebok, Vans, Puma mm er der stor mulighed for at finde netop et par til alle mand i familien.

ShoeChapter som har fysisk butik i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus har eksisteret siden 2011 og Mark Sommerlund, som er ejer har haft en ambition om at åbne en butik som rummer et miks af både kendte sneakers men også sjældne varer. Du kan få tilsendt dine sneakers helt uden omkostninger og du har som altid 14 dages returret.

Du kan læse mere om Shoechapter for de er på alle de sociale medier, som Snapchat, Instagram og Facebook.

indlægget er lavet i samarbejde med Shoechapter.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, juli 13, 2016

Sommerfest

Jeg er så heldig at jeg i August skal fejre et familiemedlem som holder en større fødselsdag og meningen er at vi alle skal klædes ud i valgfrit kostume. Jeg har kun enkelte gange været til kostumefester og hver gang har det super skægt at kunne klæde sig ud for det er lige som om det giver festen det ekstra pift at kunne være en anden for en aften.

Jeg har været en tur forbi Gag.dk hvor man kan gå på opdagelse i ikke mindre end 8000 forskellige kostumer til både mænd, børn og altså til kvinder. Udover hele kostumer har de også et kæmpe udvalg af enkelte accessorie, hvis du ikke er så modig at ville gå all in. Blandt de mange kategorier er hatte, parykker, sminke, tænder, sko, støvler, seler til mænd for bare at nævne nogle enkelte.

Gag.dk har eksisteret siden 1999 og er som skrevet storleverandør indenfor gag og gimmick. De har fysisk butik i Vejle og har åbent 6 dage om ugen, hvor du kan komme forbi og prøve. Hvis du ikke bor i nærheden kan du nu sagtens handle et kostume også i sidste øjeblik, idet de sender fra dag til dag og du kan selvfølgelig også sende retur, hvis tingene ikke passer.

Indlægget er lavet i samarbejde med Gag.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 212

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs