EmediateAd

Månedsarkiv: juni 2016

søndag, juni 26, 2016

Et ønskeoutfit

Butikkerne begynder så småt at få de første efterårsvarer og jeg har forelsket mig head over heels i den smukke grønne jakke fra Isabel Marant, som jeg mucho gerne ville have i samlingen. Chloe støvlerne har jeg ønsket mig meget længe og længslen efter dem er ikke blevet mindre efter at en af mine yndlingsbutikker i Aalborg FILUCA V er begyndt at forhandle dem (jeg må igang med at spare op)

solbriller/Gucci – bukser/Baum und Pferdgarten jakke og t-shirt/Isabel Marant – taske/Gucci – støvler/Chloe

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, juni 25, 2016

Marlene Juhl Jørgensen

Jeg har gjort mig endnu et dyrere køb til mig eller faktisk var det et delvist bytte og jeg har solgt en hel del hen over de sidste dag, så det kostede mig ikke meget. Jeg har længe luret efter at eje et smykke fra Marlene Juhl Jørgensen og nu er jeg altså ejer af det her smukke nittearmbånd. Det er så smukt og eksklusivt ( du kan købe det lige her)

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, juni 24, 2016

Jeg er hoppet med på bølgen..

Jeg endelig har jeg, ligesom så mange andre i Danmark, anskaffet mig et Lala Berlin cashmere tørklæde.. har ønsket mig et i evigheder, men af en eller anden grund, har jeg fået taget mig sammen til at købt et. Pludselig kom der dog et til salg i ubrugt stand på Trendsales og jeg kunne spare 900 kr og så slog jeg til og gav mig selv det i fødselsdagsgave, for jeg er nemlig blevet et år ældre, nærmere betegnet den 20. juni. Det er slet ikke blevet nævnt på bloggen fordi der pt er andre ting som fylder mere i mit hoved og derfor blev det heller ikke fejret med pomp og pragt men på sofaen med mine elskede drenge, aah skønt.

Tørklædet er den store model, da jeg synes at det lille bare er for småt til mit behov og synes at man får meget mere tørklæde for kun 300 kr mere med det her. Glæder mig til at tage det i brug og måske bliver det før end først beregnet med den sommer vi har pt.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
torsdag, juni 23, 2016

Dagens ønskeoutfit

Forleden blev jeg inspireret af en kvinde som bar et lette flagrende bukser som var sådan ankelkorte og havde tilsat en hvid top dertil og sneakers. Derfor indeholder dagens ønskeoutfit netop dette, fordi sådan som sommeren ter sig pt, med lave tempeature og regn og blæst, så må sommerkjolerne og de bare tæer i sandalerne blive hjemme.

Istedet for at blive alt for deprimeret over det, så vil jeg glædes over at jeg istedet kan bruge mine nye Adidas Superstar rize sneakers som jeg var heldig på en tysk webshop, da de er udsolgt alle andre steder.

Jeg har i år fået en forkærlighed for lækre jakker og har anskaffet mig en del, men derfor drømmer jeg altså stadig om at tilføje endnu en til samlingen; nemlig den fine Sadie fra Stine Goya som er fin allerede nu til koldere dage og med din rødbrune farve også er perfekt til efteråret. Gucci tasken er mit yndlingsitem pt og jeg bruger den næsten hver dag, så derfor skal den med.

Solbrillerne fra Gucci og hestearmbåndet fra Marlene Juhl Jørgensen er begge ting som jeg skal have anskaffet mig indenfor de næste måneder og derfor er jeg gået igang med at spare op.

Nu når de de fleste af ovenståede items ligge er i den dyrere ende, giver det god mening at spare lidt penge på de enkle ting, nemlig t-shirten og bukserne, som ses overalt pt. Jeg har selv fundet de to ting på collagen hos Eprit.dk som begge ligger til en rigtig god pris og desuden er i ordentlig kvalietet, hvilket jo ikke altid følger med: toppen kan du købe i mange forskellige farver til 169 kr lige her og bukserne til 299 kr lige her

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, juni 20, 2016

Udsalgskøb der holder

Jeg er med alderen blevet bedre til at holde hovedet koldt i udsalgstider og springer derfor ikke på alle tilbud: Jeg foretrækker derimod at benytte chancen for at købe noget til billigere penge som jeg ved, der holder til næste sæson eller måske samme sæson bare et år ude i fremtiden. Et godt tip er selvfølgelig at købe items i farven sort, hvid eller grå, men sorte støvler med hæl og sorte sneakers går man heller ikke galt i byen af. Jeg tror desuden at ponchoen ikke sådan lige går af mode og en fin top i silke er også en klassisk ting at eje. Jeg har samlet lidt udsalgsfavoritter som gerne måtte flytte hjem til mig.

New Balance sneakersThe last conspiracy sandalerLala Berlin bukser – Acne støvler og ponchoKokoon bluse

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 3123

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs