Jer der ligesom mig, er født i halvfjerdserne og firserne, husker dem nok, de første ure vi fik, der var digitale og derfor nemme at se klokken på. Jeg husker selv at jeg fik et sølvfarvet som vist nok var en kopi af det populære Casio. Mange år er gået og som så meget andet indenfor mode og trends, popper digitalurene op igen fra netop Casio, som jo efterhånden er blevet retro og jeg har fundet et stort udvalg både til dame og herre hos Watchfelt.

Udover de fine og desuden billige retro ure i både fine sølv og guldfarvede og med kombinerede digital og analog klokke visning, har de også et stort udvalg af de mega fine og lidt mere sporty G-shock eller de rå Edifice ure til manden eller kvinden som, ligesom jeg, godt kan lide de ure, som fylder lidt på armen og ikke er bange for det mere maskuline look det giver. Faktisk ville jeg slet ikke være bange for at bruge f.eks. et Edifice ur med lidt fine og meget feminine perlearmbånd og det kunne sagtens være dem fra Perlemust og bruge det til en pæn kjole og bare arme her til sommer. I det hele taget elsker jeg både med mit tøj men også med mine smykker at mikse netop det rå med det feminine for derved at skabe mit helt eget unikke og anderledes look, for derved at skille mig lidt ud fra mængden, selv med smykker og ure som er populære og dermed ejes af mange.

Netop Perlemust armbåndene har jeg nogle stykker af og de forhandles også hos Watchfelt, både de dæmpede med guldperlerne med to farver, som kan bruges af dem som ønsker et mere enkelt look på armen, men de har også et fint udvalg af de mere farvestrålende, for os som elsker at smykke os med masser af farver og bling. Faktisk har jeg kig på at tilføje endnu et par stykker til samlingen, som bliver fine til sommerbrune arme og ankler, armbåndene er nemlig modsat så mange andre af de perlearmbånd, som er på markedet lige nu, med elastik og derfor nemme at tage af og på, hvilket er et stort plus i min bog, når tiden om morgenen engang imellem er knap. Et ekstra stort plus er priserne som lyder på 250-300 og derfor er rigtigt rimelige.

Watchfelt har dag til dag levering, dvs at du rent faktisk kan sidde en aften og ligesom mig få lyst til at udvide den voksende ursamling eller er mere ydmyg og bare gerne vil have ur nummer to eller gerne vil give et ur i gave, ja så kan du MEGET nemt og bekvemt klikke uret hjem og have det 1-2 dage efter, hvis du handler på hverdage.

Watchfelt har fri levering til døren, hvis du handler for 1300 eller derover og ellers en pris på kun 35 kr. Modsat betjeningen i en fysisk butik, kan du få hjælp og vejledning fra kl 9-21, for Jesper, som er ejer af Watchfelt, sidder klar ved telefonen.