EmediateAd

Månedsarkiv: maj 2016

søndag, maj 29, 2016

Dagens outfit

Dagens outfit fra i dag, hvor vi skulle til barnedåb i det dejlige vejr. Jeg har en ny top på fra Part Two. Off shoulder trenden er jo virkelig hot lige nu og jeg faldt pladask for den lette denimstof, synes den fungerede fint med min Moss Copenhagen nederdel, et par heels fra Asos og min nye Gucci taske.

Skriv kommentar 2 Kommentarer
søndag, maj 29, 2016

Nye Adidas..

Jeg købte tilbage for en del måneder siden et par Adidas Superstar Rize sneakers i stof, som er blevet brugt flittigt siden og derfor ikke er ret pæne mere. Jeg har derfor ledt huller i jorden efter udgaven i læder med sorte striber. Forleden lykkes det mig at finde dem i min str på en polsk webshop og efter få dage landede de hjemme ved mig.

De har stadig en del str tilbage og købes lige her

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, maj 28, 2016

SOHO, my SOHO

På Instagram har jeg allerede afsløret at jeg har fået endnu en lækker taske, nemlig Gucci Soho tasken, som jeg har sukket efter lige siden den kom ud i butikkerne. Tasken er en gave fra min mand, fordi jeg har fødselsdag om tre uger. Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at tage den i brug allerede og knuselsker den!

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, maj 23, 2016

I love my type

Jeg har før talt om min begejstring for firmaet I LOVE MY TYPE og deres mange fine plakater og jeg ejer efterhånden nogle stykker som alle pryder og pynter i mit hjem. For nylig blev jeg gjort opmærksom på deres Limited Editon plakater og alle med deres simple men helt fantastiske budskab og også navnet på webshoppen, I love my type: elsk den du er.

Plakaterne er nummerede og trykt i en eksklusiv udgave med folie på miljøvenligt indfarvet kvalitetspapir og der kommer til at være kun 130 plakater af hver farve, så man skal skynde sig, hvis man skal nå at have fingrene i en. De fire farver er Candy Pink, Racing Green, Real Grey og Claret med følgende farvet folie på: Indigo, Pink, Red og Aqua og det shiny folie på mat papir giver refleksioner og giver eksklusivitet til plakaterne.

Jeg er vild med alle farverne, som hver har deres udtryk og look. Hvis du lige som jeg er forelsket, kan de købes her til 450 kr

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, maj 22, 2016

Retro bling

Jer der ligesom mig, er født i halvfjerdserne og firserne, husker dem nok, de første ure vi fik, der var digitale og derfor nemme at se klokken på. Jeg husker selv at jeg fik et sølvfarvet som vist nok var en kopi af det populære Casio. Mange år er gået og som så meget andet indenfor mode og trends, popper digitalurene op igen fra netop Casio, som jo efterhånden er blevet retro og jeg har fundet et stort udvalg både til dame og herre hos Watchfelt.

Udover de fine og desuden billige retro ure i både fine sølv og guldfarvede og med kombinerede digital og analog klokke visning, har de også et stort udvalg af de mega fine og lidt mere sporty G-shock eller de rå Edifice ure til manden eller kvinden som, ligesom jeg, godt kan lide de ure, som fylder lidt på armen og ikke er bange for det mere maskuline look det giver. Faktisk ville jeg slet ikke være bange for at bruge f.eks. et Edifice ur med lidt fine og meget feminine perlearmbånd og det kunne sagtens være dem fra Perlemust og bruge det til en pæn kjole og bare arme her til sommer. I det hele taget elsker jeg både med mit tøj men også med mine smykker at mikse netop det rå med det feminine for derved at skabe mit helt eget unikke og anderledes look, for derved at skille mig lidt ud fra mængden, selv med smykker og ure som er populære og dermed ejes af mange.

Netop Perlemust armbåndene har jeg nogle stykker af og de forhandles også hos Watchfelt, både de dæmpede med guldperlerne med to farver, som kan bruges af dem som ønsker et mere enkelt look på armen, men de har også et fint udvalg af de mere farvestrålende, for os som elsker at smykke os med masser af farver og bling. Faktisk har jeg kig på at tilføje endnu et par stykker til samlingen, som bliver fine til sommerbrune arme og ankler, armbåndene er nemlig modsat så mange andre af de perlearmbånd, som er på markedet lige nu, med elastik og derfor nemme at tage af og på, hvilket er et stort plus i min bog, når tiden om morgenen engang imellem er knap. Et ekstra stort plus er priserne som lyder på 250-300 og derfor er rigtigt rimelige.

Watchfelt har dag til dag levering, dvs at du rent faktisk kan sidde en aften og ligesom mig få lyst til at udvide den voksende ursamling eller er mere ydmyg og bare gerne vil have ur nummer to eller gerne vil give et ur i gave, ja så kan du MEGET nemt og bekvemt klikke uret hjem og have det 1-2 dage efter, hvis du handler på hverdage.

Watchfelt har fri levering til døren, hvis du handler for 1300 eller derover og ellers en pris på kun 35 kr. Modsat betjeningen i en fysisk butik, kan du få hjælp og vejledning fra kl 9-21, for Jesper, som er ejer af Watchfelt, sidder klar ved telefonen.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 3123

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs