Min fødselsdag nærmer sig og jeg er gået igang med ønskesedlen, som denne gang indeholder mange ønsker til hjemmet, da jeg er så kræsen i min tøj og smykkestil at jeg foretrækker selv at købe sådanne ting. Jeg ønsker jeg mig noget mere praktisk som nye knive. Har ikke investeret i nogle i flere år og kunne virkelig godt bruge nogle nogle enkelte og rigtigt gode kokkeknive som ville gøre det noget enklere at skære grøntsager til salat osv.

Blandt mine mange andre ønsker er også mere til mit stel fra Royal Copenhagen og højt står dette bord fra Normann CPH, som vil gøre sig perfekt inde i min stue og der skal nips på og måske lidt blade. Da jeg ikke får gaver i den prisklasse, vil jeg nok bare ønske mig gavekort til Salling, som har alle tre nævnte ting på deres varelager. På Salling.dk finder du nemlig blandt andet vin- og gourmetoplevelser ,skønhedsprodukter, køkkenudstyr, alt til middagsbordet, tøj til hele familien og masser af legetøj og bøger. Selvom jeg har Salling ca 20 km fra hvor jeg bor, nemlig i Aalborg, kunne jeg sagtens være fristet til at benytte mig af at handle i deres webshop, da det er så sjældent at jeg har tiden til at ose i Aalborg i en travl hverdag. Man kan nemlig hos dem og få leveret til døren fragtfrit hvis du handler for 500 kr eller mere og du har samme gode bytteservice, som i de fysiske butikker.