… ja det lader jo vente på sig, men mon ikke det snart kommer det forår og når det kommer, så har jeg bestemt mig for at jeg vil eje et par nye solbriller. Jeg har sarte øjne og på grund af mit arbejde som pædagog i en sfo, tilbringer jeg også meget tid udenfor og jeg bruger derfor solbriller året rundt, også selvom der ikke er høj sol for at skåne mine øjne mest muligt og hindre rynkerne imellem øjnene i at blive værre (he he). Det betyder også at jeg gerne betaler lidt ekstra for et par som giver den optimale solbeskyttelse.

Jeg ejer i forvejen par i stål og et par brunligesolbriller, som jeg synes, der passer min hudtone, så det skal de nye også være, alternativt sorte. Derudover har jeg det kriterium at de ikke må være med for små glas, for mit hoved er ikke smalt, men rundt og jeg ved at jeg med et par små solbriller ville få et endnu mere fremtrædende stort hoved, hvilket jeg naturligvis ikke ønsker. Som en ekstra ting, har jeg tænkt mig at købe et par som manden også vil kunne bruge, så vi kan deles, for han er ikke ret god til at bruge solbriller og med diagnosen sukkersyge, har han endnu mere behov for beskyttelse til sine øjne.

Jeg har været en smut forbi Watchelt, som altså ikke kun har lækre ure, men også solbriller fra mærket Triwa, som er et Svensk kvalitets brand, der har fokus på tidens hotte trends og som producerer både ure og altså også solbriller, som er moderne og tidsløse i deres design og stil og som henvender sig til såvel kvinder som mænd.

Jeg har valgt to forskellige bud på et par nye solbriller som jeg gerne ville eje, som begge opfylder de krav jeg har og så er prisen rimelig; de spættede brune; Havana Damien til 994 kr og Midnight Frank også til 994 kr. Du kan desuden få 5 % på dit køb, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev og det er en god ide at følge Watchfelt her og på Instagram og Facebook, idet de jævnt tit har ekstra gode rabatter på deres mange sager ligesom de er supergode til at lægge inspirationsbilleder op af deres varer, så man meget bedre kan fornemme kvalitet og design.

Watchfelt har fri fragt på din bestilling, hvis du handler for over 1300 eller over og de sender til dig indenfor 1-2 hverdage. Hvis du har spørgsmål til en vare, din ordre eller andet, så kan du kontakte Jesper via telefon som fra kl 9-21 sidder klar til at hjælpe og guide dig.