Jeg elsker forår og sommer og alt hvad det indebærer med varme og lange lyse dage og ikke mindst aftener, men jeg må sige at efter at jeg er blevet mor, ser jeg også problemerne med især de lyse aftener, for når klokken slår 20 nu og der er meget lyst i vores køkkenalrum, er August på ingen måde klar til at blive lagt i seng. Han er helt i hopla og mærker ikke på samme måde at det nu er tid til at komme i seng. Derfor er jeg SÅ glad for at vi, dengang vi købte huset, fik lavet mørklægningsgardiner efter målFaktisk blev de lavet i alle værelser inklusiv vores eget soveværelse og det VIRKER. Faktisk kan jeg nogen gang blive overrasket over hvor lyst der er når jeg står op og slår gardinerne op. Udover at lukke lyset ude, så har vi også brugt det som et redskab til at holde varmen ude om sommeren på de meget varme dage. Der har vi, da August var helt lille opholdt i soveværelset, hvor der så hele dagen har været rullet ned for at holde rummet svalt.
Hos Gardinstudiet kan de hjælpe dig med at få syet de helt rigtige mørklægningsgardiner, efter netop dit behov og dine mål, hvilket er meget vigtigt for at opnå den bedst mulig udnyttelse af gardiner. Det er så enkelt at hvis du sender dem en mail, kommer de ud og laver en opmåling hjemme hos dig helt gratis.
De kommer desuden og medbringer alverdens muligheder for at få gardinerne til at matche dit behov.
Gardinstudiet som er et firma grundlagt af arkitekter og håndværkere beliggende i Århus, er eksperter på flere typer af gardiner; rullegardiner, persienner, stofgardiner, panelgardiner, lamelgardiner eller markiser og leverer til både private og erhverv.