Jeg har talt om det før og kommer helt sikkert til det igen, nemlig min passion for ure og brugen af dem som et smykke som man kan skifte i hver dag. Jeg er so far ejer af 3 par Marc by Marc Jacobs, hvoraf det ene er i guld og et andet i oxyderet for den måde at kunne mikse imellem guld og oxyderede ringe og armbånd. Derudover har jeg to styk med læderrem, henholdsvis med brun og sort rem, som er mere klassiske i deres look og mere brugbare til den finere kjole.

Jeg deler heldigvis min passion for ure med min mand aka min bankmand og det hjælper mig en hel del for muligheden for at få indkøbt min største urcraving pt, nemlig et Daniel Wellington Classic Sheffield i 40 mm med rosegold urskive, som er noget nær det lækreste ur, jeg har set. Selvom det er hypet og set overalt i blog og Instagram-land, er jeg bare slet ikke mæt af det. Tænker at det er smukt nu og og flere år frem fordi det er så klassisk og passer til alt.

Jeg skal modsat de fleste andre piger, klart have det i 40 mm, da jeg elsker store ure og det åbner jo netop muligheden for at jeg kan købe det i samarbejde med min mand, fordi det egentlig på papiret er mandemodellen. Jeg påtænker at tilkøbe den mere sporty rem, som kan give uret et helt andet look til de outfits, der kræver det.

Watchfelt har lige nu procenter på flere af deres ure og dette her er der 6 % og desuden fri fragt, da beløbet overstiger de 1300 som udløser gratis hos webshoppen. De lover endda at sende allerede i morgen mandag, hvis man bestiller i dag, hvilket må siges at være hurtig levering.

Jeg har allerede een gang handlet ur hos Watchfelt, nemlig dette smukke ur fra Tayroc, som jeg første gang faldt over på Instagram. Modsat så mange andre webshops, var de helt fra start anderledes og ivrige brugere af app’en og jeg elsker især deres mange inspirationsbilleder med posts af deres ure på, så man bedre kan fornemme størrelse og farver og meget nemmere blive fristet.

Lige nu i April kan du spare op til 45 % på mange af deres fine ure og give en fin gave til konfirmanden eller til manden du elsker (som du så måske kan låne engang imellem, hi hi) og hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, kan du med det samme få 5 % på dit næste køb.