Det er allerede to år siden at vi overtog vores dejlige hus og med det fulgte en have, hvor der intet var, da det jo en byggegrund i et nyt kvarter. Der blev hurtigt lagt fliser, lavet terasser og sået græs, så det har vi benyttet os af de sidste to somre, dog ikke så meget som vi gerne ville, fordi jeg synes at det har været lidt besværligt med en lille mand som det første år var lille baby og året efter var en tumling som ikke kunne gå. I ÅR skal det dog være, i år skal vi nyde vores dejlige terasse og græsplæne og derfor har vi de sidste uger, været igang med at få det gjort pænt og fået handlet lidt til gøre det ekstra pænt og hyggeligt.

Blandt vores mange indkøb, var der også en del lidt mere basicting i form af jord og topdressing til glæsplæne for efter en lang vinter, var vores virkelig slidt og trængte til noget pep. Hos Haveglad.dk kan du finde alt til haven og få det leveret direkte til din dør. De lover et kæmpe udvalg og gode priser og du kan handle varer indenfor mange kategorier såsom grill, pejse, sandkasser, grus og pyntesten og mange andre.

Hos Haveglad kan du tilmelde dig deres tilbudsmails, som udkommer ca. 8-10 gange årligt og indeholder gode tilbud, konkurrencer og tips & tricks til folk med have og da vi ikke er hardcore-havefolk med en masse viden eller grønne hænder, tager jeg gerne imod alt med kyshånd 🙂