Jeg har fået de lækreste nye posters både til stue, soveværelse og Augusts værelse fra webshoppen Desenio. Jeg faldt over dem ved en tilfældighed og sad meget længe og scrollede igennem deres kæmpe udvalg af plakater og posters med mange forskellige størrelser, motiver og udtryk. Her er billeder til enhver smag og så er priserne virkelig gode. Når jeg har købt plakater, har jeg nogen gange oplevet at de kommer til at ligge længe fordi jeg ikke lige får taget mig sammen til at få købt en ramme men hos Desenio kan du i samme ombæring købe rammer til de plakater igen med samme gode priser.

Billedet her er jeg ret vil med, det hænger nu smukt over min sofa. Det er i str 50X70 og kan købes lige her

Den lille panda kunne jeg ikke stå for og er i str 30X40 og du kan finde den her

De fine feminine plakater som jeg eeeelsker men som manden er knap så vild med, kommer til at pryde mit soveværelse, de er i str 30X40 og kan fåes her og her.

Udover de plakater jeg allerede har fået hjem, har jeg allerede kig på et par stykker mere både til Augusts værelse men også til kontoret.