Jeg er glad for skemaer, meget glad og derfor bliver jeg altid til at lave opstillinger og skemaer på job, men hjemme får jeg ikke på samme måde planlagt og koordineret ift til manden og August og i takt med at A bliver større ved jeg jo at aftaler og pligterne som forældre og ellers ikke bliver mindre. Vi havde i tidernes morgen en kalender som hang på væggen, hvor vi skrev ting ind, men i vores nye køkken har jeg ikke nænnet at sætte noget op. Det vil jeg dog lave om på, for mit hoved er meget mere i ro, hvis der er styr på tingene 🙂

Jeg har været en tur rundt på nettet og blandt andet omkring dette online byggemarked som altså udover at sælge byggematerialer, grill, legehuse og værktøj, også sælger ugeplanners i whiteboardtavler til den travle familie og det selvfølgelig til billigere penge, end hvis du skulle handle ved designers-webshops.

Webshoppen her som har til huse i Nakskov på Lolland Falster har mere end 5000 varer, leverer i hele Danmark indenfor 1-2 dage til en pris så lav som 45 kr for den lettere pakker og selvom du ikke handler i en fysisk butik, har du altid mulighed for at få råd og vejledning igennem mail eller tlf.