Forleden postede jeg dette billede på min Instagram-profil (Kasia1979) og I var vilde med min samling af ure som tæller flere fra Marc Jacobs, et enkelt fra D&G og så det smukke ur fra Tayroc som jeg fik for et par måneder siden hos Watchfelt. Faktisk er det pt på tilbud lige nu til kun 1100 kr, hvilket er alle pengene værd, idet jeg hiver det frem om morgenen ihvertfald en eller to gange om ugen, fordi det med sin sorte rem, er det meget brugbart. Watchfelt er i det hele taget god til at lave tilbud af og til på deres store udvalg af ure og lige nu har de også sat alle deres Daniel Wellington ure ned inklusiv dette Daniel Wellington – Classic St. Mawes Rosa Guld 40mm som er deres mest solgte ur fra mærket. Det forstår jeg så godt, for det er nemlig en af de modeller som selv står på min egen ønskeseddel, ja for selvom jeg har tilføjet to nye ure til samlingen på to måneder, så afholder det mig ikke fra at ønske flere og det er altså et af dem. Jeg tænker at det, når det er med rosaguld, er det perfekte suplement til dem jeg har derhjemme og som er i guld og sølv/oxyderet. Remmen er brun, men det smarte ved Daniel Wellington ure er at man nemt derhjemme kan skifte remmen ud med enten en sort eller en af de mere sporty i stof og med farver.

Da jeg postede indlægget med urene her på Instagram, skrev Watchfelt som kommentar at jeg da manglede et MVMT ur til samlingen og jeg er neeem at lokke, så den kategori har jeg kigget lidt på de sidste dage og har fundet to favoritter, som selvom de er herreure, ville gøre sig godt på min arm og måske også mandens hvis han får lov til at låne. Jeg er nemlig ikke så bange for at have et større ur på og synes kun at det er cool især hvis det mikses med lidt forskellige feminine armbånd, hvilket jeg altid gør, bare for at gøre det “mere mig.” Du kan finde gulduret til 1396 kr lige her og det med den brune rem til 1050 kr lige her

 

Watchfelt har heldigvis en smart afbetalingsordning via VIABILL hvor du bestille varen på shoppen og efterfølgende identificerer dig med CPR nr., e-mail, mobilnummer og betalingskort og til slut selv vælge, hvorledes købet skal betales. Udgangspunktet er rente- og gebyrfrit over 24 måneder, men du kan til enhver tid indfri beløbet tidligere uden gebyrer.