…har min lille A fejret sin anden fastelavn og for første skulle han slå katten af tønden. Sidste år var han så lille og forstod derfor ikke så meget og af den grund, købte jeg ikke kostume til ham. I år var dog en anden sag og jeg købte derfor nedenstående kostume til.. Peter Plys.. en figur han kender fra tegnefilmene fra Disney Junior. Jeg fandt dette og mange andre fine kostumer hos Ekostumer.dk som har alt til fastelavn, kostume-festen eller karneval og til børn men også voksne.

Jeg kiggede derfor videre i kategorien til kvinde, da vi skal til 40 års fødselsdag i nærmeste fremtid, hvor der helt sikkert bliver et tema som inkluderer kostumer og oppyntning. Alt dette kan Ekostumer også klare idet de også har en kategori med diverse sager og tilbehør til en sådan fest.

Webshoppen som har til huse i Fredericia og har eksisteret siden 2013 sætter en ære i at leverer kostumer til gode priser og hvis du har et specielt ønske, så kan du maile dem og de vil forsøge at hjælpe dig. De leverer til en fast lav pris på kun 29 kr og fragtfrit hvis du handler over 500 kr og sender hver dag pakker, så du selv med kort varsel kan få¨dit kostume leveret til døren