Jeg har længe haft et jakke på ønskesedlen, har blogget om den mange gange og i den forgangne uge har jeg fået drømmene opfyldt, begge to, så de næste måneder skal der altså spares 🙂 Den første er denne denimblå baby fra Heartmade, som jeg har jagtet gennem længere tid, men den er sjældent til salg nogen steder. Forleden kom den så til salg på TS og så bød jeg og var heldig at få den. Hentede den hjem i dag og eeeeelsker den. Den bliver SÅ meget et hit til foråret eller faktisk allerede nu med en tyk strik under. Jeg har i flere år kun brugt een jakke med de sidste år er jeg blevet bedre til at skift lidt imellem dem og derfor ved jeg at denne nok skal blive luftet. Vil lave et indlæg til jer en af dagene med mit udvalg af jakker 🙂

Jeg nyyder vinterferien med min familie som har stået på fejring af lillemandens 2 års fødselsdag og ellers bare hygge med familien. Vejret har jo virkelig vist sig fra sin allerbedste side og i dag har vi været en tur i Aalborg for at lure lidt butikker spise på cafe.