Jeg er gammel spejder og husker med glæde, når vi på lejre rundt om i det ganske land, sad ved bålet og sang og hyggede. Der er på en eller anden måde noget magisk ved at stirre ind i ild og selvom jeg ikke er så tosset med lugten af det i tøj og hår bagefter, så bliver jeg stadig draget af det. Vores hus indbyder desværre ikke til en decideret bålplads, men jeg vil til sommer tilføje vores terasse et bålfad så man i de lune sommernætter kan sidde og lave snobrød, riste skumfiduser eller bare sidde og flette fingre foran den og nyde et glas kold Verdi. Jeg har hele tiden tænkt at det skulle være et traditionelt et af slagsen, indtil jeg på webshoppen HETA faldt over denne skulpturelle tipi agtige en af slagsen, som er så tilpas anderledes at den vil passe perfekt ind hos os.

Heta Brændeovne er en familieejet virksomhed, som ligger i Lemvig og her bliver deres brændeovne udviklet og produceret helt fra bunden til det færdige produkt. De har sat en ære i at den hånd­værksmæssige traditioner er i top samtidigt med at de følger med den naturlige udvikling indenfor både design og materialevalg. Min nærmeste forhandler af deres pejse ligger i Hjørring og jeg skal helt klart bearbejde manden lidt til at køre en tur hertil, for at kigge nærmere på den.