…beauty af et ur. Jeg har jo længe kredset om et nyt ur som skulle supplere min samling af forskellige guldure fået af manden min og indkøbt rundt omkring, for det er ingen hemmelighed at jeg elsker ure og betragter dem som smykker såvel som en ring eller en halskæde. Heldigvis forstår min bankmand aka min ægtemand min samlermani omkring ure, for han er selv ret glad for ure. Jeg har før skrevet om Watchfelt, hvor uret her også er fra og faktisk endte jeg med dette, fordi jeg ville have et, som var anderledes og specielt, det vil sige et, som andre ikke render rundt med. Netop det har jeg fået nu med uret fra Tayroc, da Watchfelt er førende dansk forhandler af det fine urmærke som har fokus på kvalitet og nytænkende design samtidig med at prisen er rimelig og ligger på samme niveau eller et stykke mange andre populære mærker.

Jeg bar uret forleden på arbejde og havde selvfølgelig rullet ærmerne op på min cardigan, for at uret rigtigt godt kom til sin ret. Jeg elsker at kombinere mine ure med lækre armbånd med farver eller som her til et mix af oxyderet og forgyldt. Synes netop at uret fra Tayroc kan “bære” et mix, fordi det har den sorte rem. Synes desuden at mixet med de rå armbånd med nitterne stod ret godt til uret, som på trods af sin tidsløse og lidt herreagtige design har det feminine touch med de fine små sten som minuttællere.

 

Tilbage til Watchfelt, hvor jeg handlede, så fik jeg den bedste service og leveret indenfor en dag efter at jeg fik at vide at det var afsendt og jeg åbnede med spænding den megafine æske indeholdende uret, som ligesom poppede op, da jeg åbnede låget og helt ærligt, det giver da et ekstra kick at der er gjort ekstra ud af det. Udover Tayroc forhandler webshoppen også de kendte og meget populære ure fra Daniel Wellington, som mit næste urkøb helt sikkert bliver fra og som pt står på ønskelisten til jul. Watchfelt lover at hvis du handler nu eller helt frem til den 22. december, kan du nå at få leveret til jul, ligesom de lover 365 dages bytteservice og fuld returret, hvis du ikke er glad for dit køb. Det er jeg nu…100 % og hvis du ligesom jeg er forelsket i uret her og vil give dig selv en lille julegave eller forkæle en du elsker, så kan du købe uret hos Watchfelt.