Selvom vinteren knap nok har ramt os, så er jeg alligevel begyndt at tænke på havelivet og alt hvad det indebærer. Vi har projekter som skal ordnes, så som nogle skure som skal ryddes op i, et nyt havemøbelsæt skal købe, plantekasser og gyngestativ skal males og så har jeg en lille drøm om at tilføje haven endnu en ting til min store dreng. Nemlig et legehus, jeg ved af erfaring i mit arbejde med børn, hvor mange timers leg, der kan være i sådan et og har selv de bedste minder fra mit eget lille legehus, som min far byggede til min bror og jeg. Jeg drømmer dog om noget lidt mere kreativt end bare et hus med et åbent rum, hvor der kan leges med mudder osv. Jeg har fundet masser af inspiration til, hvordan drømmelegehuset kunne se ud og endnu vigtigere for min bankmand aka min ægtemand, har jeg fundet en wesbhop, hvor jeg kan få et til rimelige penge, nemlig på Bygma.dk. Webshoppen tilbyder udover legehuse i alle prisklasser også en masse andre ting til hus og have såsom værktøj, byggematerialer og VVS og du kan få sendt det hele hjem til dig indenfor 1-3 dage og for højst 299, hvilket jo er et ganske godt tilbud, for os som ikke lige har trailer eller kører bil (hmm hmm)