Jeg har mens jeg var barn gået meget til diverse tandlæger og har brugt bøjle, fået trukket tænder ud, osv og det har desværre efterladt mig med en tandlægeskræk som jeg kæmper med. Kampen mod at tage mig sammen og komme afsted er ikke blevet mindre med årene, hvor behovet er blevet større. Vi har vel alle noget, vi gerne vil ændre ved os selv og jeg haraltså et stort ønske om at få rettet nogle af min nederste tænder og ikke mindst få en tandblegning, for selvom mine tænder ser hvide ud på billedet nedenfor, som er to-tre år gammelt, så er de med tiden blevet mærket af tiden. Jeg hverken ryger, drikker vin eller kaffe, men alligevel er der steder, hvor jeg godt kunne have ønsket mig dem hvidere. For mig betyder pæne tænder sundhed og renhed og da jeg jo åbenlys går op i mit ydre, så hører dette også med.

Østerbro TandlægeCenter beliggende i København rådgiver om og ikke mindst tilbyder billig tandblegning. Klinikken udfører en klinikkontrolleret tandblegning, som er helt uskadelig og det gør de på sådan en måde, hvorpå at tandblegningen stadig ser naturlig ud ift dig. Behandlingen foregår på to måder, nemlig enten via en enkelt behandling på klinikken eller en som foregår over længere tid og hvor du selv skal bruge gel og skinne om natten. Vi ved alle at et tandlægebesøg ikke altid er lige billigt, men klinikken kan i samarbejde med et lånefirma tilbyde et VIP XpresLån, med mulighed for en lav månedlig betaling, eller et rentefrit lån over 1 år, så alle har mulighed og råd til at få fine hvide bisser i det nye år.